Atchy Konesh

29 år

Ble medlem for 8 år, 5 måneder siden

Atchy Koneshs aktivitet

Det er liksom, jeg vet ikke. Jeg vet du er der for meg, sånn alltid - men så blir jeg sykt usikker når jeg ser deg noen ganger, for du reflekterer meg og det jeg vil, og det jeg ønsker å være, samtidig som du ikke gjør. Om du skjønner? ...
Atchy Konesh
Lastet opp de 5-10 minuttene med turbulens
Et forhold til et kjøleskap der det blir reflektert over seg selv og valg som må tas; om å spise det siste kakestykket eller å holde seg unna.
Atchy Konesh
Ble med Skrivekonkurranse: «Ting som taler»
DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET. SE VINNEREN HER. Hva sier tingene i våre omgivelser om oss? Tannbørsten er ikke alltid bare en tannbørste, men blir gjennom tekstlig behandling et bilde på noe annet. Vi omgir oss med en rekke døde gjenstander, i materialer som plast, metall og polyester. Kanskje er de likevel ikke så døde, når de blir sett på med et menneskelig blikk? Gjennom litteratur blir tingene utenfor oss gang på gang et bilde på menneskelige følelser. Hvilken følelser kan formidles gjennom å se nærmere på tingene vi omgir oss med? Og ser vi på de hverdagslige gjenstandene med et nytt blikk, når man blir tvunget til å se på dem over lengre tid? Med utgangspunkt i de tilsynelatende døde gjenstandene vi omgir oss med, ønsker vi å utlyse en skrivekonkurranse. De døde gjenstandene kan få liv, enten konkret eller metaforisk. Hva sier en stein om humøret til den som gransker den nøye, og kan en engangshanske være utgangspunkt for å si noe om kjærlighet? Tematikken kan tolkes åpent, og formen kan variere mellom poesi, prosa og alt imellom. PÅMELDING Klikk “Meld meg på” her inne på konkurransen. Deretter kan du velge “Legg til mitt verk”. Bidraget ditt blir da med i konkurransen. PREMIE Det beste bidraget blir premiert med et reise- og studiestipend på 5000,- kroner. Du må være mellom 15 og 25 år for å delta. FRIST Siste frist for å laste opp bidrag er 1. oktober 2020. <hr> Forfatter og trafo-mentor Tora Sanden Døskeland står for temaet og for juryeringen av bidragene.