SPACE TRIP av Jonas Heen Hæg - åpning av Trafo pop up #1

Publisert 7. januar 2015

Sist oppdatert 7. januar 2015

News article image

Velkommen til åpning av TRAFO POP UP #1 @ Krs fre 9. jan kl 20 - Tollbodgt 17

“SPACE TRIP” - verk av Jonas Heen Hæg aka taudalpoi
KELVIN - halv-akustisk minikonsert

Jonas Heen Hæg er 20 år fra Oslo, men bosatt i London hvor han studerer filosofi. Han representerer en en stadig større garde av unge kunstnere som i liten grad forholder seg til geografiske eller disiplinære begrensninger. Han drives av et sterkt uttrykksbehov og produserer nye bilder i et imponerende tempo. Datamaskinen er hans viktigste verktøy og internett en distribusjonskanal som han forsyner seg grådig av. Med ulike profiler på en mengde sosiale nisjekanaler som Redbubble, Print All Over Me, Artpal, ArtScope m.fl. og oppmerksomhet fra ulike undergrunnsblogger når han ut til millioner av besøkende. Sterke og virkningsfulle bilder med popkulturelle referanser fanger tydeligvis interessen i det digitale mylderet. Jonas Heen Hæg er oppvokst i en remiks-kultur, noe bildene tydelig bærer preg av.

Trafo.no er Nordens største nettsamfunn for unge kunstnere. Vi var så heldige at Jonas Heen Hæg valgte å bruke Trafo.no blant annet under profilen «taudalpoi» for et par år tilbake. Siden den gang har han blitt kåret to ganger til månedens talent og en gang til årets TrafoTalent.

Mer info;
http://www.redbubble.com/people/taudalpoi
http://www.trafo.no/arena/public-by-user/11850/

Med Trafo POP UP ønsker vi å gi unge, kreative talenter med et sterkt uttrykksbehov en fysisk arena å boltre seg på. Lokalene er midlertidige. POP UP-en kan forsvinne like raskt som den dukket opp. Og plutselig finner du den i en annen norsk by. I Kristiansand er lokalene generøst lånt ut av Chrstiansholm Eiendom.

POP UP-en er åpen for alle som ønsker å arrangere et eller annet med et kreativt tilsnitt. Kontakt oss på info@trafo.no eller 38 10 14 38. Trafo.no stiller med lokalene og i noen tilfeller også et lite produksjonsbudsjett. Du stiller med ideen, innholdet og gjennomføringen.

Vi er dessuten stolte av at elektronika-bandet KELVIN besøker åpningen med en mini-konsert.

Mer info; https://www.facebook.com/Kelvinmusicno