Søker frivillige til kunstfestival

Publisert 17. oktober 2016

Sist oppdatert 17. oktober 2016

News article image

Vil du jobbe som frivillig på kunstfestivalen for Trafos 15års jubileum, 10.-20. november 2016?

Trafo vil feire sitt 15 årsjubileum med en minifestival i Oslo sentrum 12.-20.november. Det vil inkludere utstilling, artist-talks, diskusjoner, workshops, kunstnersymposium, open mic, slam-poesi, gallerivandring, performative uttrykk med mer.

Til daglig er trafo.no et nettsted der unge kunstnere kan legge ut sine arbeider, får råd og hjelp ved å utvikle sine prosjekter. Med denne festivalen er vårt mål å tilby dem et fysisk møtested, en plattform og anledninger til å møte hverandre under interessante arrangementer og spennende aksjoner. Det skjer mye som folk kan aktivt være med. Det kan bygges broer mellom kunstnere fra hele landet. I løpet av perioden vil deltakerne ha muligheten til å vise fram sine arbeider innen uttrykk som for eks. visuell kunst, musikk, litteratur og performance.

Til dette trenger vi hjelp. Som frivillig vil du hjelpe til under festivalperioden sammen med kuratorene Nora, Hanne og André.

Rigging av utstillingen, vakt i galleriet, hjelpe til med mat og servering, kjøring og transport er blant det du kan hjelpe oss med. Til gjengjeld får du knytte kontakt med folk fra hele landet, innblikk i ung norsk samtidskunst, fantastiske kunst- og musikkopplevelser, vår evige takknemlighet, og ikke minst venner og bekjente med samme interesse.

Send mail til fletta.kulturhelg@gmail.com og fortell om hva du ønsker å bidra med, samt hvilke dager i tidsrommet 10.-20.november du er tilgjengelig. Mye av arrangementene vil foregå på kveldstid.

For mer info om festivalen: https://www.facebook.com/trafominifestival/

Mvh,
Hanne Korsnes, Nora Savosnick og André Tribbensee