News article image

Gjestementor i januar Petter Solberg har gjort seg noen tanker om sitt opphold og hvilke verk han har merket seg på Trafo.no den siste måneden.

Det har vært spennende å henge i Arena denne måneden. Siden forrige gang jeg var gjestementor har det dukket opp flere nye brukere og uttrykk. Det er fortsatt en jevn strøm av tekstbidrag, og det er alltid godt å se, men også tegning, foto og video er representert. Jeg er også glad for å se at det er mange flere musikkbidrag enn forrige gang jeg var gjestementor, og her er det stor variasjon på uttrykkene, synes jeg. Selv om jeg ikke har rukket å kommentere alle bidragene denne måneden, har jeg sett og hørt gjennom det aller meste, og det er fint å se slik bredde og variasjon av uttrykk.

Jeg håper dere brukere vil fortsette å inspirere hverandre ved å legge ut verk og skrive kommentarer til hverandre. Og legg også gjerne til beskrivelser av deres egne verk - fortell hva slags materialer dere bruker, hvordan dere har jobbet, og ikke minst hva dere ønsker tilbakemelding på, så blir det kanskje lettere for andre brukere å kaste seg ut i kommentarfeltene. Og hvis dere liker Trafo, er det bare å spre ordet - det er fortsatt plass til flere!

Til slutt: her er noen av verkene som inspirerte meg denne måneden

Henrik Økland - We love you guys ferdig_
William Myrmellom - Jeg er Harald
Frida Feline Nilsen - Computergame_Frida
Jon Olav Sandal - Hei Erna
Olav Evang - Avreise
Rasmus Dale - Eksempel
Guro Rex - SDC10025
Stian Gledje Bekkvik - flimmer
Magne Skagen - SuperBird
Nina Bay - Alle disse dagene

Lykke til videre, folkens!

Petter Solberg

Forfattet av: Inger Margrethe Stoveland

Opprettet: 1. februar 2017 13:26

Sist oppdatert: 1. februar 2017 13:38

Kommentarer