Tiril Valeur

Mentor: Bilde

Var gjestementor: 3. august 2011 — 31. august 2011

49 år

Ble medlem for 12 år, 8 måneder siden

Nettside: http://www.tirilvaleur.no/

Informasjon:

Jeg er illustratør, designer og forfatter av barnebøker, og jobber frilans fra kontoret mitt på Odderøya. Utdannelsen min har jeg fra Kunstskolen i Rogaland og Kunsthøyskolen i Oslo der jeg studeret Visuell kommunikasjon og var ferdig med hovedfag/master i 2006. Selv jobber jeg med tegning som utgangspunkt, og bearbeider illustrasjonene mine i photoshop. Graden av bearbeiding kan variere, men jeg syns det er viktig å beholde et analogt og organsik preg i det digitale. Jeg er glad for å kunne være gjestementor hos Trafo, og syns det er spennende å få se hva som rører seg der ute. Håper å kunne komme med noen nyttige tilbakemeldinger også. Jeg har ikkemtil hensikt å være veldig streng eller drive slaktervirksomhet, men ønsker å være så ærlig jeg kan.

Jeg er illustratør, designer og forfatter av barnebøker, og jobber frilans fra kontoret mitt på Odderøya.
Utdannelsen min har jeg fra Kunstskolen i Rogaland og Kunsthøyskolen i Oslo der jeg studeret Visuell kommunikasjon og var ferdig med hovedfag/master i 2006.

Selv jobber jeg med tegning som utgangspunkt, og bearbeider illustrasjonene mine i photoshop. Graden av bearbeiding kan variere, men jeg syns det er viktig å beholde et
analogt og organsik preg i det digitale.

Jeg er glad for å kunne være gjestementor hos Trafo, og syns det er spennende å få se hva som rører seg der ute. Håper å kunne komme med noen nyttige tilbakemeldinger også. Jeg har ikkemtil hensikt å være veldig streng eller drive slaktervirksomhet, men ønsker å være så ærlig jeg kan.

Tiril Valeurs aktivitet