Henriette Nilsen

Mentor: Bilde, Tekst

Var gjestementor: 1. mai 2014 — 31. mai 2014

42 år

Ble medlem for 9 år, 11 måneder siden

Nettside: http://www.faunadesign.no/

Informasjon:

Jeg er en illustratør og billedbokforfatter som holder til i Kragerø. Etter å ha fullført min BA grad i Visuell kommunikasjon ved Kunsthøgskolen i Oslo startet jeg mitt eget design og illustrasjons firma. Der jobber jeg med ulike prosjekter innen illustrasjon, grafisk design og kunst. Best liker jeg kanskje å jobbe med å skrive og illustrere bøker og jeg har gitt ut tre billedbøker ved Gyldendal forlag. Jeg illustrerer også bøker for andre forfattere. De siste årene har jeg jobbet mest digitalt i en retro, moderne stil med masse humor. Opp igjennom årene har jeg vært innom mange ulike teknikker og utrykk som dyptrykk, foto, collage, akryl og oljemaleri, tegning etc. For meg er det ideen som er det viktigste, uansett hvilken teknikk den utvikles i.

Jeg er en illustratør og billedbokforfatter som holder til i Kragerø.

Etter å ha fullført min BA grad i Visuell kommunikasjon ved Kunsthøgskolen i Oslo startet jeg mitt eget design og illustrasjons firma. Der jobber jeg med ulike prosjekter innen illustrasjon, grafisk design og kunst.

Best liker jeg kanskje å jobbe med å skrive og illustrere bøker og jeg har gitt ut tre billedbøker ved Gyldendal forlag. Jeg illustrerer også bøker for andre forfattere.

De siste årene har jeg jobbet mest digitalt i en retro, moderne stil med masse humor. Opp igjennom årene har jeg vært innom mange ulike teknikker og utrykk som dyptrykk, foto, collage, akryl og oljemaleri, tegning etc. For meg er det ideen som er det viktigste, uansett hvilken teknikk den utvikles i.

Henriette Nilsens aktivitet