Marit Roland

Mentor: Bilde, Annet

Var gjestementor: 1. juni 2016 — 30. juni 2016

Ble medlem for 7 år, 10 måneder siden

Nettside: http://www.maritroland.no/

Informasjon:

Marit Roland er utdannet billedkunstner ved Kunstakademiet i Trondheim, NTNU og lærer i estetiske fag ved HiOA, Oslo. Ved siden av sin kunstneriske praksis arbeider Roland innen formidling og undervisning. Hun har jobbet på steder som Fotogalleriet i Oslo, Nasjonalmuseet, Kunstskolen i Rogaland og Universitetet i Agder. Etter endt utdannelse i 2012 har hun stilt ut ved steder som Sørlandets Kunstmuseum, Kristiansand Kunsthall, Høstutstilligen, Norsk Skupturbiennale og MoMA PS1 i New York. www.maritroland.no 


Marit Roland er utdannet billedkunstner ved Kunstakademiet i Trondheim, NTNU og lærer i estetiske fag ved HiOA, Oslo. Ved siden av sin kunstneriske praksis arbeider Roland innen formidling og undervisning. Hun har jobbet på steder som Fotogalleriet i Oslo, Nasjonalmuseet, Kunstskolen i Rogaland og Universitetet i Agder.
Etter endt utdannelse i 2012 har hun stilt ut ved steder som Sørlandets Kunstmuseum, Kristiansand Kunsthall, Høstutstilligen, Norsk Skupturbiennale og MoMA PS1 i New York.

www.maritroland.no

Marit Rolands aktivitet