Andreas Roksvåg

Mentor: Bilde

Var gjestementor: 1. desember 2013 — 31. desember 2013

37 år

Ble medlem for 14 år, 10 måneder siden

Nettside: http://www.andreasroksvaag.com/

Informasjon:

Profesjonell drømmer! Jeg har ikke seilt de syv hav, oppfunnet en bestselgende app eller vært stjerne i en film. Men min nysgjerrighet har tatt meg opp til toppen på Kilimanjaro, fått meg til å svømme i frosne elver, introdusert meg til urstammer ikke tidligere besøkt av utenforstående, og fått meg til å kaste meg ut av fly. Født i Norge, landet med isbjørner og midnattsol. Å vokse opp med majestetiske fjell, nordlys og eventyr har gjort meg til en historiefortellende fotograf. Med kameraet mitt har jeg fanget mange enestående øyeblikk, fått mennesker til å både smile og le. Og det er det det handler om for meg. Menneskene. Jeg vil beskrive meg selv som en eventyrer. Elsker å reise, lære nye ting og utfordre meg selv. Listen med ting jeg vil gjøre er lang som dagen og det er sikkert derfor jeg aldri klarer å sitte stille eller sove mer en fem timer om natten. Uten musikk, headspin og god mat ville jeg gått på veggene. Jeg blir tiltrukket av kreativitet i alle former. Enten det er slående vakre bilder, video, graffiti eller en morsom statusoppdatering. I arbeidene mine prøver jeg alltid å være så innovativ og nytenkende som mulig. Elsker teamwork! Bli med på et eventyr, sammen lager vi magi!

Profesjonell drømmer!

Jeg har ikke seilt de syv hav, oppfunnet en bestselgende app eller vært stjerne i en film. Men min nysgjerrighet har tatt meg opp til toppen på Kilimanjaro, fått meg til å svømme i frosne elver, introdusert meg til urstammer ikke tidligere besøkt av utenforstående, og fått meg til å kaste meg ut av fly.

Født i Norge, landet med isbjørner og midnattsol. Å vokse opp med majestetiske fjell, nordlys og eventyr har gjort meg til en historiefortellende fotograf.

Med kameraet mitt har jeg fanget mange enestående øyeblikk, fått mennesker til å både smile og le. Og det er det det handler om for meg. Menneskene.

Jeg vil beskrive meg selv som en eventyrer. Elsker å reise, lære nye ting og utfordre meg selv. Listen med ting jeg vil gjøre er lang som dagen og det er sikkert derfor jeg aldri klarer å sitte stille eller sove mer en fem timer om natten.

Uten musikk, headspin og god mat ville jeg gått på veggene.

Jeg blir tiltrukket av kreativitet i alle former. Enten det er slående vakre bilder, video, graffiti eller en morsom statusoppdatering. I arbeidene mine prøver jeg alltid å være så innovativ og nytenkende som mulig. Elsker teamwork! Bli med på et eventyr, sammen lager vi magi!

Andreas Roksvågs aktivitet