uten tittel

glimt kandelabre
for vitre lanterne til alter
gry av hvilke rangel
skyggeklaffene gi etter
— egge seg over lyktene
klikke av veke
dryppe de barnåler
på en stikke seg
bløtere…
Se neste verk: Vega

uten tittel

Stian Gledje Bekkvik

Stian Gledje Bekkvik

8 måneder, 1 uke siden (416 besøk)

Kommentarer

 • Stian Gledje Bekkvik

  8 måneder, 1 uke siden

  Tusen takk for masse gode tips og støtte! Det kommer veldig godt med :)

 • André Tribbensee

  8 måneder, 1 uke siden

  Det var godt å høre Stian! Da har det lønnt seg. Og det var veldig fint å ha deg med på festivalen. Med alt du bidro, med din åpenhet og dine interessante kommentarer. Håper å se deg igjen ved neste anledning. Søknadsfrist på NKFS er vel 15. April så jeg nettopp på deres sider. Du kan jo også ta kontakt med Hamid når du lurer på noe, eller eventuelt ta deg en liten tur ditt på besøk. Snakke med alle og se hva de holder på med. Det går sikkert an, og det er kjempevakkert der oppe og sikkert masse fine folk.

 • Stian Gledje Bekkvik

  8 måneder, 1 uke siden

  Jeg fikk veldig mye ut av mini-festivalen deres, kanskje særlig på symposiumet, både spørsmål som ble stilt til hva jeg selv sa og de andre "fremføringene" har hjulpet meg veldig. Jeg overdrev ikke når jeg sa at jeg skulle vurdere NKFS, jeg samler sammen stoff akkurat nå, som jeg skal sende med søknaden nå. Tenker jeg sender en søknad når filmprosjektet er ferdig.
  Så jeg må takke så mye for at du introduserte meg for så mange spennende mennesker(inkl. degselv). Lei for at jeg ikke fikk mer tid med dere. Skulle så gjerne snakket mer med Hamid om skolen og hørt på Tuva lese mm....

 • André Tribbensee

  8 måneder, 1 uke siden

  Aaa, supert Stian! Da var jeg på riktig spor. Det er ellers ganske naturlig, fordi begge uttryk utspringer jo samme mennesket med sitt syn og sine behov. Den røde tråden som forbinder alt er deg selv, så å si, og at interessen dukker opp flere steder sir noe om autentisiteten eller ærligheten i uttrykket. Gleder meg til filmen og til å følge med videre.

 • Stian Gledje Bekkvik

  8 måneder, 1 uke siden

  Tusen takk for kommentar André!
  Etter trafo symposiumet har jeg blitt mer og mer bevisst på linken mellom videoene og diktene selv. Så de siste tekstene kan vel nærmest kalles adaptasjoner av videoprosjekter jeg holder på med, eller motsatt.
  Er forresten snart ferdig med videoen jeg viste et bit av på symposiumet. Så håper jeg får vist deg den før du er ferdig her som mentor :)

 • André Tribbensee

  8 måneder, 1 uke siden

  Hei igjen Stian,
  liker klangen og rytmen. Det her kommer og går som en bølge.
  Må også tenke på dikt av Terje Dragseth.
  Og det at jeg ser lyskilder og opplever mørke, minner meg på dine video-arbeider.

Mer av Stian

Andre i kategorien tekst