Se neste verk: "det umulige"

Adrian Myhren

Adrian Myhren

8 måneder, 1 uke siden (450 besøk)

A4, trykkblyant, blyant og tynn penn.

Kommentarer

 • André Tribbensee

  8 måneder, 1 uke siden

  tusen takk Adrian, for veldig interesant kommentar! Håper at mange leser den, og muligens kommenterer. Jeg liker veldig godt at du prøver mye forskjellig, og utvikler arbeider ut fra eget behov, og personlige tema. Vil prøve å komme tilbake til det du skriver senere.

 • Adrian Myhren

  8 måneder, 1 uke siden

  Takk! For et hyggelig kompliment, André!
  Jeg liker å ikke gjøre ting likt, og ikke binde meg til en ting. Det er alt for gøy å gjøre mye forskjellig, og jobbe på forskjellige måter. Jeg starter vel ved å enten se inn i meg selv, eller utover.
  Her har jeg hentet inspirasjon fra ulike kunstnere/illustratører som jobber med bilder som også er som dobbelteksponering og mylder. Formoppløsningen og kontrasten mellom elementene taler veldig til meg. I en slik sammenheng er jeg vel inne på tematikk som har opptatt meg i det siste. Min egen angst og depresjon, nostalgi og barnslighet. Det er enklere å kommunisere det gjennom bilder, særlig om man ikke har lett for å finne ordene.
  En illustrasjon er en visuell tolkning eller avbildning av et budskap. Vanligvis til et bilde, enten for å tydeliggjøre innholdet i teksten, eller for å utfylle den (ikonotekst). Man bør ikke fortelle det samme i et bilde som man gjør i en tekst, for da er den ene overflødig. Man bør introdusere noe mer, slik at man kan skape spenning mellom bilde og tekst.
  Illustrasjon kan jo være mer enn det, dersom man illustrerer til andre formål, men det er innenfor der jeg synes selv jeg opererer.
  Er det noen spesielle arbeider du tenkte på? Jeg har hatt ganske løse tøyler på de illustrasjonene jeg har lastet opp her på Trafo. Som Arnested (http://www.trafo.no/v55932), som skulle "ha med sommer å gjøre" og "være varm og positiv". For at det skulle være til et studentmagasin ville jeg knytte det opp til å vende tilbake og/eller å reise ut, typiske norske sommer-ting å gjøre og spise på sommeren, og gjøre det appellerende, lett og lekent.

 • André Tribbensee

  8 måneder, 1 uke siden

  Fantastisk, jeg blir helt oppslukt av ditt bildeunivers. Hvordan begynnte du dette arbeidet for eks., eller hvordan kommer du fram til dine tema generelt? Hvordan begynner du? Hva handler din aktivitet om? Flere av dine arbeider virker som illustrasjoner, og jeg ser at du brukte dette ordet selv tidligere. Hva utgjør en illustrasjon for deg? Men de ser ikke helt ut som oppdragsarbeider, eller er de det? Hilsen André

Mer av Adrian

Andre i kategorien bilde