En mislykka kjærlighetshistorie

Det er en liten prikk over i-en i en alt for lang roman, men for meg var dette hele boken.
Hvordan kan du kimse på det jeg følte, sa og håpte? Hvordan kan du bare sette punktum på den måten? La meg få være et nytt avsnitt. Starten på noe stort. Eller jeg kan være hoveddelen, kanskje epilogen. La meg få gi oss en verdig avslutning.

Du vet like godt som meg at vi fortjener bedre. Vi trenger en fortsettelse. Vi kan ikke bare gi opp og avslutte helt uten videre, midt i en setning, midt i et ulevd liv. Hvordan våger du å gjøre dette?

Vi kan skrive oss inn i historien. La meg boltre oss frem til plass. Hvis ikke du, hvis ikke vi, kan jeg. Vær så snill å gi meg litt tid. Prøv. Jeg har hørt så mye på deg, kan ikke du i det minste forsøke? Lese litt? Har du dysleksi, så kan jeg hjelpe. Jeg kan få deg til å forstå meg. Dette. Alt.

Ja, for dette er ikke en hvilken som helst historie jeg vil fortelle. Nei. Dette er alt. Dette er livet. Dette er så mye større enn det mellom meg og deg. Kan du tenke deg noe større enn oss? Det klarer nesten ikke jeg, men jeg vet. Jeg må tro.

Jeg kan ikke redde oss alene. Du må tørre å gi, tørre å stole på meg. Tror du ikke jeg også er redd? Redd for at alt skal gå til helvete, for at alt jeg tror er løgn.
Det er så mye fint å tape, men mer å vinne. Vær så snill. For meg. For deg. For oss.- Fra meg til deg som ikke tror på global oppvarming
Se neste verk: Til de frie og intelligente

En mislykka kjærlighetshistorie

Benedicte

Benedicte

2 måneder, 3 uker siden (197 besøk)

Kommentarer

Mer av Benedicte

Andre i kategorien tekst