du dætt ut -

kroppen din sitt i ølsøl og latter. folkan ser at den e dær, men du høre ikkje længer ka som blir sagt i rommet. blikket ditt hæng fast i ingenting, blikket ditt hæng fast i tåke, rommet og folkan rundt dæ e langt borte, længre, længre, til du ikkje længer e tilstede, til du e annasteds, men kor? kasta ut, blei du, kasta ut av kroppen, kasta ned i havet, og no synk du, synk, du synk, heilt ned, du synk heilt ned. og du e ikkje længer tilstede i rommet. du høre ikkje ka som blir sagt.
Se neste verk: Til de frie og intelligente

du dætt ut -

ine sætre

ine sætre

2 uker, 1 dag siden (122 besøk)

Kommentarer

 • Marina Popovic

  2 uker siden

  Hei Ine,
  Så utrolig fint å lese dikt/korttekst på dialekt. Det gir en musikalitet og rytme til teksten. Samtidig beskriver du noe så man føler man selv er der eller ser noen forsvinne på denne måten. Det er så fint at det er lokalt på et plan (med bruk av dialekt for eksempel) og samtidig noe univerisellt og veldig medmenneskelig.
  Gleder meg til å lese mer!
  Marina

 • Mathilde Stormark

  2 uker, 1 dag siden

  Liker måten du beskriver tilstedeværelse eller rettere sagt å ikke være tilstede. jeg får følelsen av at jeg blir dratt med på undringen om hvor jeg er. for meg virker diktet som en blanding av konkret og abstrakt med rett blandigsforhold

Mer av ine

Andre i kategorien tekst