Min mobbehistorie

Det var uro i klasserommet. Jeg følte meg utrygg. Jeg hørte folk baksnakket meg, lo og gjorde narr av meg. Hodet mitt var fullt med uro og en dyp og mørk depresjon. Jeg kjente den sosiale angsten bare snike seg inn på meg. Ville bare komme meg ut av klasserommet. Bort fra alt og alle. Med ordene til medelevene som slo seg hardt ned i hodet mitt som lyn og torden ifra himmelen. Som gikk rett inn på meg. Tårene mine som bare trillet og trillet ned kinnet mitt som en naturlig reaksjon. Som regnvær fra himmelen. Etter ordene slo ned i hodet mitt som lyn og torden. Hvor tårene trillet og trillet og endte opp med å bli til hardt hagel til slutt. Ble helt gjennomvåt av mine egne tårer. Så kom pusten min som jeg hev meg etter, begynte etterhvert og hyperventilere. Pusten min ble som harde vindkast. Som bare blåste og blåste. Hardere og hardere. Jeg klarte ikke å kontrollere det. Alt bare kom. Alt på én gang.
Se neste verk: Dikt, uten navn

Min mobbehistorie

Kristina Nathalie Pinås

Kristina Nathalie Pinås

6 måneder siden (267 besøk)

Holder på med å skrive bok om det å være mobbeoffer. Så skal jeg dele min mobbehistorie. Her er et lite utdrag av hvordan jeg selv har følt det. I boken jeg skal lage skal jeg også ta for meg andres mobbehistorier og lage passende kunst som illustrerer med teksten jeg får sendt inn. Her er et sneak peak.

Kommentarer

  • Kristina Nathalie Pinås

    5 måneder, 3 uker siden

    Ja. Tusen takk, det er det vettu! Blir veldig spennende å lage denne boken. Kommer til å jobbe mye med denne. Hvor jeg tar for meg hele min heftige mobbehistorie som illustrerer det visuelle med å være mobbeoffer og andres mobbehistorie som jeg kommer til å binde sammen i en rød tråd gjennom boka. Skal også skrive hvordan jeg har brukt kunsten min som tearapi til å komme meg gjennom helvete. Hvordan jeg lagde min egen drømmeverden. Osv osv. Åh tusen takk! Den boken må jeg sjekke ut! Kanskje jeg får inspirasjon.

  • Tuva Vik

    5 måneder, 3 uker siden

    Høres ut som et utrolig kult prosjekt! Du bør sjekke ut boken "Fordi jeg fortjener det?", av Humanist forlag. Den er veldig fin, og handler om det samme temaet som du tar for deg.

Mer av Kristina

Andre i kategorien tekst