jeg er en rusmisbruker

Og jeg er full på deg, full på kjærlighet, full på håpet, ja, ingen rusmidler kan måle seg. Slutter å drikke fordi jeg tørster bare etter deg. Gang på gang overdoser jeg, faller i grus og knærne raspes opp av hjerteknas. Jeg rehabiliterer, sover helt utrolig mye. Puster godt inn og sakte ut. Verden går videre. Møter andre, møter venner, møter familie. Hvem som helst. Ensomheten klarer ikke ta meg, den vil aldri vinne. Jeg reiser meg, bygger knesbeskyttere og faller for deg igjen. Tryner. Skulle hatt hjelm.
Se neste verk: Vega

jeg er en rusmisbruker

Benedicte   Steinbakk

Benedicte Steinbakk

3 måneder siden (223 besøk)

Denne teksten handler både om å forelske seg i håpet, at jeg er avholds og hvordan jeg taklet å komme hjem fra Lesvos etter å ha vært der med TrafoTransit i år. At jeg tok helt pause fra skrivingen og å bry meg så alt for mye om alt mulig. Om hvordan jeg når jeg følte meg klar reiste meg igjen og fortsatte å lære å gå med håpet.

Kommentarer

 • Benedicte Steinbakk

  2 måneder, 3 uker siden

  Hei Eirin, tusen takk for det! Jeg har hørt om den boken og skal definitivt lese den nå som du tipset om det.

  Benedicte :)

 • Eirin Gundersen

  3 måneder siden

  Hei Benedicte!

  For en fin rytme og flyt det er i språket ditt! Dette diktet minner litt om temaet i diktsamlingen "Dette skjer ikke" av Ida Lorien Ringdal. Det kan hende du vil like den, hvis du ikke allerede har lest den!

  Hilsen Eirin (gjestementor i juli)

Mer av Benedicte

Andre i kategorien tekst