Minne collage
Se neste verk: "det umulige"

Minne collage

Kristina Nathalie Pinås

Kristina Nathalie Pinås

3 uker, 5 dager siden (89 besøk)

En tegneserie jeg tegnet av kjæresten og søsknene mine og meg hvor jeg lagde en tegneserie av minnene vi har hatt sammen.

Månedens TrafoTalent mars 2017

Det er nettopp et personlig verk jeg trekker frem som Trafotalent i mars. “Minne collage” av Kristina Nathalie Pinås.

Denne collagen gjør meg nysgjerrig. Det blir veldig personlig, og det ligger jo veldig i tiden nå med alle delinger på sosiale medier. Du skriver jo også at dette er en gave til kjæresten, av ting dere har gjort sammen.

Uttrykket ligner på snapshots. Men teknikken det er utført med er alt annet enn rask. Det er her spenningen ligger, for meg, mellom det som har uttrykket til et raskt fotografi, men som er utført i en møysommelig, detaljert teknikk. Det raske mot det langsomme. Den illustrerer hverdagskjærligheten.

Det er så mange detaljer jeg liker her. Humoren, ikke minst. Når vi ser i det første utsnittet at han sitter med et McDonalds måltid, men ved siden av står det en nydelig, høy vase med roser. Katten han sitter på i utsnitt nr. 3. er de på Tivoli? Vi ser glimt av et liv, minner.

Men mest liker jeg kanskje ansiktene. Du har et stort talent for portretter, Kristina. De er levende og interessante.

Når oppsettet er delt opp slik, i fire deler, minner det om en tegneserie. Vi lager en historie og knytter sammen bildene til en sammenheng.

Om jeg skal få komme med noen tips fremover så blir det mer tekniske ting. De skjeve linjene mellom bildene. Colaflasken og streker som kommer litt langt ned i bildet under. Det ville nok hevet helhetsinntrykket om scanningen var av litt høyere kvalitet, så det hvite ble hvitt, og jeg mistenker at de andre fargene også egentlig er litt lysere og klarere. Men dette er bare småplukk.

Det er helt nydelig. Lykke til videre!

Henriette Nilsen

Kommentarer

Mer av Kristina

Andre TrafoTalenter

Andre i kategorien bilde