News article image

I juli skal forfatter Eirin Gundersen være GjesteMentor her på Trafo. Publiser resultatene av din sommerkreativitet og få hennes tilbakemelding.

Hvem er du?
Jeg heter Eirin. Jeg er 27 år og er oppvokst i Drammen, men bor i Oslo og har gjort det de siste åra. Jeg har skrevet to diktsamlinger som er utgitt på Gyldendal Norsk Forlag. Tidligere har jeg gått på forfatterstudiet i Bø og på forfatterstudiet ved Universitetet i Tromsø. Ved siden av å skrive, studerer jeg kulturhistorie ved Universitetet i Oslo.

Hvilke uttrykk er det du jobber med?
Skjønnlitterære tekster.

Hva har du å lære bort til Trafos medlemmer?
Når man jobber med tekst, eller annen form for kunst, er en stor del av jobben å bearbeide tanker og idéer. Å høre hvordan andre leser ens egne tekster eller ser på det man har lagd, kan gi en et nytt blikk på det man jobber med, og her tror jeg at jeg kan ha noe å bidra med. Når det gjelder tekst er jeg opptatt av presisjon, rytme og bilder i språket, men jeg vil også lete etter en tematisk rød tråd, noe som kan hjelpe til med å videreutvikle og strukturere en tekst eller en idé. Hvis noen føler at de ikke vet hvor de skal ta prosjektet sitt videre, håper og tror jeg at jeg kan stille spørsmål eller komme med en kommentar som kan hjelpe dem på rett vei.

Hvilke forventninger har du til oppholdet ditt som gjestementor?
Jeg var selv aktiv på Trafo da jeg var yngre og la ofte ut tekster her for å få tilbakemelding på dem. Derfor er det ekstra fint å få være gjestementor her nå. Jeg gleder meg til å se hva som rører seg på Trafo i dag, og til å komme i kontakt med dere som legger ut ulike typer kunst her. Jeg er sikker på at jeg kommer til å se, høre og lese mye interessant og håper jeg kan være til hjelp for de som ønsker det!

Forfattet av: Inger Margrethe Stoveland

Opprettet: 30. juni 2017 15:18

Sist oppdatert: 1. juli 2017 17:02

Kommentarer