News article image

Låtskriver, sanger og prosjektleder Sheila Simmenes er GjesteMentor på Trafo i August. Hun lover gode tips og råd til Trafokunstnere, også på bransjeplan - særlig innenfor musikk. Så her er det bare å være om seg!

Hvem er du?
Artist, låtskriver og prosjektleder innen kultur. Driver eget selskap (www.shemusic.no) innen booking og management, og jobber spesielt med lokalmusikk på Sørlandet. Tidligere prosjektleder og bookingansvarlig for “Sommer i Kilden”, samt delaktig i booking og programmering innen en rekke produksjoner i Kristiansand.

Vokalist og låtskriver i Sam & Sky, LEO - Love Exit Orchestra, Morango, Cor de Aves ++

Skriver musikk for andre artister og har bidratt på utgivelser til bl.a Satin Jackets, Rebekka B. Mæland, Twisted Artistics, Sunniva, SoundSAM, Pauly J, Walter Laureti, ect.

Hvilke uttrykk er det du jobber med?
Hovedvekten av arbeidet mitt ligger innen musikk i forskjellige sjangere - med en ekstra kjærlighet til jazz, soul, hiphop, pop og elektronica.

I tillegg så jobber jeg mye med alle detaljer rundt - som innebærer tekst, bilde, design og presentasjon.

Hva har du å lære bort til Trafos medlemmer?
Jeg håper å kunne motivere, bidra til nye tanker og innfallsvinkler - og gi konkrete forslag til hva som kan være interessant å utforske videre. Spesielt innen musikk kan jeg bidra med mye nyttig kunnskap på bransjeplan også.

Hvilke forventninger har du til oppholdet ditt som gjestementor?
Jeg gleder meg mest til å utforske og oppdage masse ny og ung kunst. Her finns det mye bra! Det er også verdt å nevne at det var gjennom Trafo jeg først oppdaget Taudalpoi - som vi siden har brukt til coverdesign på alle utgivelsene til Sam & Sky så langt.
Jeg håper også at folk tar kontakt, og spør om ting de lurer på.

Lenker:
Skammens Diskotek
Litt Mer
Sheila Simmenes & Peter Mesquita - Knust Glass

Foto: Emma Sukalic

Forfattet av: Inger Margrethe Stoveland

Opprettet: 1. august 2017 11:57

Sist oppdatert: 1. august 2017 12:11

Kommentarer