News article image

I oktober har Trafo besøk av Ingrid Marie Hjelmerud som GjesteMentor. Bli nærmere kjent med henne i dette intervjuet.

Hvem er du?
Jeg er en animatør, illustratør og grafisk designer som liker å jobbe kreativt innenfor forskjellige uttrykk! Jeg har alltid elsket å tegne, og “forlenget” den lidenskapen ved å lage animasjon, slik at tegningene mine kunne komme til liv.

Jeg jobber i Oslo som frilanser, og lager alt fra musikkvideoer til illustrasjoner, og jobber i tillegg som visuell innholdsprodusent i reklamebransjen.

Hvilke uttrykk er det du jobber med?
Jeg er glad i å mikse uttrykk, jeg kan jobbe med 3D, men også frihåndstegning. Jeg er vant til å bruke software som After effects, Premiere Pro og Photoshop, men liker også å eksperimentere i 3D og illustrator. Jeg synes det er viktig å tillate seg selv å være kreativ og ikke føle seg bundet til et spesielt uttrykk eller medier, derfor liker jeg å mikse stiler når jeg arbeider. Se for eksempel min portefølje på nett.

Hva har du å lære bort til Trafos medlemmer?
Jeg liker å inspirere og å pushe kreativiteten lenger, så jeg håper jeg kan bistå Trafos medlemmer med det! Slik at de selv blir engasjert i å utfordre sine uttrykk og å gå enda ett skritt lenger. Jeg har erfaring med komposisjon, farge og teknikk, så jeg håper også jeg kan bidra til “det lille ekstra” hvis det er ønskelig :)

Med lang erfaring innen faget, og jobbet med mye forskjellige oppdrag, så jeg tror jeg har kompetansen til å gjøre Trafos medlemmer interessert i hvordan deres kunst kan bli enda bedre!

Hvilke forventninger har du til oppholdet ditt som GjesteMentor?
Jeg er veldig spent på å være gjestementor. Jeg gleder meg veldig til å se hva slags kreativitet og uttrykk som kommer inn, og jeg håper jo på gjensidig inspirasjon via mentor-programmet!

Forfattet av: Idunn Sem

Opprettet: 2. oktober 2017 10:02

Sist oppdatert: 3. oktober 2017 10:10

Kommentarer