News article image

Forfatter Tora Sanden Døskeland ser frem til å la seg engasjere av det som blir delt på Trafo. Bli bedre kjent med Tora som er GjesteMentor i september.

Hvem er du?
Jeg heter Tora Sanden Døskeland, er 26 år gammel, oppvokst i Bergen. Utga i høst min debutbok “Behold meg” hos Forlaget Oktober. Har utdannelse fra litteraturvitenskap, men også fra Skrivekunstakademiet og Forfatterstudiet i Tromsø. Har arbeidet med tekst til litt forskjellig bruk, blant annet i magasiner og med manus til kortfilm.

Hvilke uttrykk er det du jobber med?
Jeg arbeider primært med tekst, men tekst kan jo være så mye. Fra helt tynne dikt, til fortellende tekster. Fra tekst i samsvar med annen kunst, til tekst som står helt alene på den hvite siden. Jeg har alltid følt meg mest hjemme når jeg arbeider med setninger og ord, selv om jeg som ung brukte mye tid bak kameralinsen.

Hva har du å lære bort til Trafos medlemmer?
Jeg håper først og fremst at jeg kan stille noen spørsmål, som kan være fruktbare for videre arbeid. Håper at jeg kan være en ok samarbeidspartner for folk som vil kaste litt ball om det de driver med.

Hvilke forventninger har du til oppholdet ditt som gjestementor?
Jeg gleder meg, og ser frem til å lese tekster, se bilder, og å få kikke på og la meg engasjere av nye kunstnere som er på vei opp.

Bannerfoto: Linn Heidi Stokkedal

Forfattet av: Adrian Andersson

Opprettet: 3. september 2018 10:34

Sist oppdatert: 3. september 2018 11:33

Kommentarer