News article image

Ronny Faber Dahl oppsummerer sitt gjestementor-opphold på Trafo, og velger seg samtidig ut noen favoritt-bidrag fra oktober:

Det har vært en spennende, men også utfordrende, måned som gjestementor på Trafo. Digital media gjør det vanskelig å få et komplett bilde på hvilken sammenhengen de ulike verkene inngår i. Samtidig gjør dette at arbeidene kan bli sett på for seg selv og dermed mer objektivt.

Fra dette utgangspunktet har jeg prøvd å utfordre dere til å kontekstualisere og eksperimentere videre med de kunstneriske formatene dere allerede behersker godt. Jeg tror ingen er virkelig født med talent, men at det er noe som bygges opp med lidenskap, åpenhet, tid, studier og prosess. På Trafo er det mange arbeider med høy kvalitet, laget med dedikasjon og ferdigheter. I tillegg er det interessant skrivekunst. Spørsmålet er: Hvordan gå fra dette utgangspunktet til noe som kan bli et eget virke eller en dypere konseptuell studie? Ingen andre enn du selv vet svaret på dette, men med hjelp av god profesjonell veiledning om hva som er kunstnerisk aktuelt idag og nyere kunsthistorie kan det bli inspirerende.

Jeg håper dere har satt pris på min feedback denne måneden og takk til de som har kommentert tilbake for litt dypere dialog.

Mine favoritter jeg har sett og kommentert på denne måneden:Ronny Faber Dahl

Forfattet av: Adrian Andersson

Opprettet: 30. oktober 2018 10:25

Sist oppdatert: 1. november 2018 10:27

Kommentarer