News article image

Rachel Dagnall takker for seg, og avslutter sitt GjesteMentor opphold med å trekke frem noen av brukerne hun har lagt merke til i februar.

Februar er den korteste måneden, og det var da jeg fikk være mentor på Trafo.no i år. Det har vært en erfaring som har utvidet mine horisonter i forhold til hva unge folk drive med! Det har vært så mye, og så mye forskjellig at jeg har brukt en god del av den korte mentortiden til å bare bli kjent med kunstnerskapet til så mange flinke mennesker. I starten var jeg, som de fleste andre som har vært mentor, litt tilbakeholdene med å kommentere de litterære bidragene og siden mitt kunstnerskap er billedkunst og senografi basert og morsmålet mitt er engelsk, pleier jeg å ikke leser så mange noveller, stiler eller dikt på norsk. Dette har vært tidskrevende for meg, men også veldig givende.

Av bidrag jeg har bemerket og kommentert kan jeg nevne noen:

Kristina Nathalie Pinås Tegning, maling
William Olsson Tanding Klesdesign, re-design
Selma Helena Skaret Kielland Animasjoner, stop motion, modellering
Linn Isabel Eielsen Illustrasjon
Sigrid Tveiten Fotografi
Ingrid Lending Dikt

Jeg føler at jeg har i løpet av noen få uker fått et innblikk i det som rører seg i det brede kreativ feltet, og har anbefalte nettstedet til alle jeg kjenne som kunne ha interesse av det! Min datter på 18år har også orientert meg litt om hvordan folk bruker nettstedet og jeg har forstått at Trafo har blitt en veldig viktig arena for framvisning, diskusjoner og tilbakemeldinger. Jeg takker for at jeg fikk bidra litt og gi noen av mine tilbakemeldinger i årets kortest måned. Lykke til videre med det viktige arbeid Trafo og alle bidragsytere!

Rachel Dagnall

Forfattet av: Emilie Schei

Opprettet: 4. mars 2019 18:10

Sist oppdatert: 4. mars 2019 18:25

Kommentarer