News article image

Belinda Braza takker for seg, og avslutter sitt gjestementor opphold med å trekke frem Tine Suzanne Münstermann Hanssen, Axel Thorenfeldt, Ingrid Lending, William Olsson - Tanding og Linn Isabel Eielsen som gjorde et ekstra inntrykk på henne i mars.

Det har virkelig vært en ære og glede å få være Trafo mentor, og jeg er så takknemlig og glad for at jeg har fått muligheten til å bli kjent med så utrolig mange flotte kunstnere! Man kan jo ikke annet enn å bli helt vilt imponert og inspirert av alle talentene som finnes der ute!

Kjenner også at jeg virkelig er lykkelig over at en plattform som Trafo eksisterer. Det er så viktig å kunne ha et sted å dele sine kreasjoner, ideer og kunstverk. Et sted der man både kan få nye innspill, kritikk, og perspektiv , slik at man kan fortsette utviklingen sin.

Viktigst av alt - et trygt men allikevel ærlig sted, der man gjennom samtaler og kommentarer både kan gi og få. Dette kreative rommet gjør at man kan vokse i fellesskap. Kunsten blir en sterk stemme, og man får påvirke, lære å framsnakke sine egne ideer, lære å ta kritikk, og lære å ta imot ros.

Det har vært usedvanlig spennende å følge utviklingen til flere av dere her inne. Det er jo en ren glede å kunne nyte så mange ulike kunst uttrykk, og ikke minst høre dere fortelle hvordan dere jobbet frem kunstverket deres - hva intensjonen var, hva som trigget deg, hvem du ønsker å treffe og hva du ønsker å fortelle.

En ting som er påfallende vakkert, er hvor åpne og nakne mange av kunstnerne her inne klarer å være. Det er jo på mange vis utfordrende og kanskje skummelt å skulle dele noe man har lagt mange arbeidstimer i , noe som ligger hjertet nære , til en slags offentlig vurdering. Men jeg opplever at denne plattformen og de kunstnerne som er her inne virkelig heier på hverandre, viser støtte , og ikke minst profesjonalitet.

Vil gjerne trekke frem noen av de som har gjort et ekstra inntrykk på meg denne måneden:

Tine Suzanne Münstermann Hanssen - En poet det blir ekstremt spennende å følge utviklingen til. Hun skriver små « statement» tekster, som virkelig er treffende! Følge henne på Instagram : @ingen_unnskyldninger.

Axel Thorenfeldt - en visuell kunstner som både tegner og maler. Har en nydelig strek, tydelig stemme og lager poetiske, vakre , stemningsfulle bilder man kan drømme seg bort i.

Ingrid Lending - en flott poet, som skriver vakkert og sterkt om relasjoner. Treffer meg midt i hjertet!

William Olsson - Tanding - en spennende designer som arbeider innenfor re-design. Har et spennende, lekent, urbant og kreativt uttrykk i sine plagg.

Linn Isabel Eielsen - en multikunstner med en eksplosiv kraft og ekstremt spennende stemme. Jeg har elsket å følge utviklingen hennes i det å skrive uten at «hodet kommer for mye i veien». Virkelig strålende.

Tusen hjertelig takk for meg, og for at jeg fikk treffe dere her inne!
Takk for samtaler, deling av tanker og for at dere er modige, lekne og så ekstremt dyktige kunstnere!

Håper og tror at jeg får oppleve mer av dere i fremtiden, og gleder meg allerede til det! Heier på hver og en av dere!

Belinda Braza

Forfattet av: Emilie Schei

Opprettet: 31. mars 2019 20:52

Sist oppdatert: 1. april 2019 12:35

Kommentarer