GjesteMentor Anja Malec takker for seg

Publisert 28. september 2019

Sist oppdatert 1. oktober 2019

News article image

Anja Malec gir noen siste råd til alle Trafoister, og takker så for seg etter en måned som GjesteMentor.

Kjære Trafoister,

Tusen takk for den spennende opplevelsen jeg fikk som GjesteMentor. Det har vært utfordrende, spennende og inspirerende.

Spesielt må jeg takke alle som har skrevet dikt og novelle. Tekst er ikke mitt felt, så med deres bidrag har dere utfordret meg. Samtidig har billedkunstnerne vist en stor variasjon av uttrykk og tematikker de jobber med.

Selv om jeg ikke har kommentert alle bidragene denne måneden, har jeg sett alle. Det som kan hjelpe er å gjerne skrive hva dere ønsker tilbakemelding på.

Jeg vil råde alle å fortsette å jobbe kreativt i årene som kommer. Se verden rundt dere, og bli inspirert av både store og små ting. Se hva andre kunstnere gjør. Man kan lære mye bare av å se på andre sine verk. I dagens samfunn trenger man ikke å begrense seg til bare et uttrykk. Hvis en idé ikke fungerer som tegning, vil den kanskje fungere som fotografi. Men ikke minst, prøv å jobbe tverrfaglig. Lag plass for eksperimentering og vær ikke redd for å gjøre feil.

Til slutt vil jeg si at dere er heldige som har Trafo som støtteplattform, hvor dere får mulighet til å dele deres verk med andre og få tilbakemeldinger.

Takk for meg og lykke til videre folkens!

Anja Malec