GjesteMentor i desember er Julie Lauritzen

Publisert 2. desember 2019

Sist oppdatert 2. desember 2019

News article image

Fotokunstner Julie Lauritzen tar over som GjesteMentor den siste måneden av 2019. Hun ser frem til å bli inspirert og utfordret av Trafoister!

Hvem er du?
Mitt navn er Julie Lauritzen og jeg er utdannet fotokunstner, som i stor grad utforsker og leker seg på tvers av fagområder. Jeg jobber blant annet som kreativ potet i magasinet Fotografi, designer trykksaker som vinyl og publikasjoner, samt samarbeider med ulike kulturaktører for å finne spennende visuelle måter å formidle sine budskap på.

Hvilke uttrykk er det du jobber med?
Jeg jobber med fotografi, tekst, design og trykk. Er ofte ute etter et taktilt uttrykk i alt jeg lager, og kan gå langt i eksperimenteringen for å få det til. Det blir altså mye prøving og feiling i prosessen, noe jeg synes er både frustrerende og fantastisk.

Hva har du å lære bort til Trafos medlemmer?
Jeg håper jeg kan dele litt av det å tenke utenfor sin egen boks, og jobbe seg gjennom usikkerhet rundt eget arbeid.

Hvilke forventninger har du til oppholdet ditt som gjestementor?
Å bli inspirert av de unge kunstnernes ulike uttrykk, og få et innblikk i deres indre liv gjennom kunsten deres. Jeg gleder meg også til å bli utfordret av deres ulike uttrykk, tematikk og gjennomførelse. At vi kan få til interessante samtaler som fører til refleksjoner, nye referanser og videreutvikling.

Julie Lauritzen

Mer informasjon:
Nettside