News article image

Fotokunstner Julie Lauritzen tar over som GjesteMentor den siste måneden av 2019. Hun ser frem til å bli inspirert og utfordret av Trafoister!

Hvem er du?
Mitt navn er Julie Lauritzen og jeg er utdannet fotokunstner, som i stor grad utforsker og leker seg på tvers av fagområder. Jeg jobber blant annet som kreativ potet i magasinet Fotografi, designer trykksaker som vinyl og publikasjoner, samt samarbeider med ulike kulturaktører for å finne spennende visuelle måter å formidle sine budskap på.

Hvilke uttrykk er det du jobber med?
Jeg jobber med fotografi, tekst, design og trykk. Er ofte ute etter et taktilt uttrykk i alt jeg lager, og kan gå langt i eksperimenteringen for å få det til. Det blir altså mye prøving og feiling i prosessen, noe jeg synes er både frustrerende og fantastisk.

Hva har du å lære bort til Trafos medlemmer?
Jeg håper jeg kan dele litt av det å tenke utenfor sin egen boks, og jobbe seg gjennom usikkerhet rundt eget arbeid.

Hvilke forventninger har du til oppholdet ditt som gjestementor?
Å bli inspirert av de unge kunstnernes ulike uttrykk, og få et innblikk i deres indre liv gjennom kunsten deres. Jeg gleder meg også til å bli utfordret av deres ulike uttrykk, tematikk og gjennomførelse. At vi kan få til interessante samtaler som fører til refleksjoner, nye referanser og videreutvikling.

Julie Lauritzen

Mer informasjon:
Nettside

Forfattet av: Emilie Schei

Opprettet: 2. desember 2019 13:50

Sist oppdatert: 2. desember 2019 13:57

Kommentarer