Ny Trafo - ny aldergrense, nye søknadsfrister og nytt design

Publisert 6. februar 2020

Sist oppdatert 6. februar 2020

News article image

Trafo.no har fått nytt design! Og nå kan alle mellom 15 og 25 år søke om 10 000,- til sitt kunstprosjekt.

Trafo.no har i dag fått ny grønnfarge og nytt moderne design. Med nye nettsider blir det nå enda enklere for kunstnerspirer på Trafo.no å dele sine arbeid, få tips fra proffe kunstnere og søke om stipend.

Utvider aldersgrensen

Det er ikke bare utseende som er nytt. Trafo benytter anledningen til å utvide aldersgrensen til 15-25 år.

– Dette er noe brukerne våre har etterspurt. De har fortalt oss at de trenger Trafo-tilbudet selv etter de har fylt 23 år, så nå utvider vi opp til 25 år, forteller prosjektleder Adrian Andersson. Han ønsker alle i denne aldersgruppen velkommen som medlem på Trafo.

Flere prosjektstipend

Trafo øker nå også den årlige stipendpotten opp til 750 000,- og utvider til ti søknadsfrister i året.

– Vi liker at våre unge brukere har så kort vei fra en idé til handling. Vi vil ikke bremse gode prosjekt-ideer med lang behandlingstid. Så nå øker vi fra seks til ti frister i året. Det blir søknadsfrist den første dagen hver eneste måned, bortsett fra 1. januar og 1. juli. Søknadsskjemaet har også blitt veldig kort og enkelt, så det skal ikke være vanskelig å søke om pengestøtte, forklarer han.

Trafo støtter unge kunstnere

Selv om mye er nytt, er kjernen i Trafo den samme. Trafo.no skal fortsatt støtte opp om unge kunstnere som tar selvstendige initiativ og skaper egne prosjekt – uavhengig av kunstform, sjanger eller uttrykksform.

Trafo er fortsatt gratis, og som medlem kan man søke om stipend til kunst- og kulturprosjekt, få mentorhjelp fra profesjonelle kunstnere, og delta på workshops og konkurranser som Trafo arrangerer. I tillegg er alle medlemmer velkommen til å dele sine verk og tekster på Trafo.no.

De nye nettsidene til Trafo er utviklet i samarbeid med selskapet Thorgate.

Vi ønsker tilbakemelding
For at vi skal bli enda bedre så trenger vi din feedback. Send din ris og ros om nye trafo.no til info@trafo.no, kontakt oss på Facebook eller legg igjen en kommentar.

www.trafo.no