Ellen A. W. Sunde er GjesteMentor i mai

Publisert 30. april 2022

Sist oppdatert 20. mai 2022

News article image

Låtskriver, komponist og produsent Ellen A. W. Sunde er GjesteMentor i mai. Hun håper på å kunne oppmuntre til utforskning på Trafo denne måneden!

Hvem er du?
Mitt navn er Ellen A. W. Sunde, jeg er låtskriver, komponist og produsent. Er født og oppvokst i Flekkefjord og er nå bosatt i Kristiansand. Jeg jobber mye med soloprosjektet mitt Sea Change der jeg har skrevet og produsert tre album, hvorav det siste ble utgitt nå i februar 2022! Med dette prosjektet har jeg også spilt mye live både i Norge og Europa. I tillegg har jeg skrevet bestillingsverk, komponert musikk til kortfilm og produsert flere remixer. I det siste har jeg også begynt å DJ-e under navnet D’Change og er medeier i Klubbkonseptet Klubb Kosmos i Kristiansand.

Hvilke uttrykk er det du jobber med?
Jeg jobber hovedsakelig innenfor elektronisk musikk og eksperimentell pop. Etter å ha bodd noen år i Berlin, har jeg blitt enda mer interessert i klubbmusikk og jobber nå mye i skjæringspunktet mellom eksperimentell pop, ambient og klubbmusikk.

Hva har du å lære bort til Trafos medlemmer?
Jeg tror jeg kan oppmuntre til utforskning, å arbeide med finne sin egenart. Å stole på sin egen magefølelse når det kommer til eget kunstnerisk uttrykk.

Hvilke forventninger har du til oppholdet ditt som gjestementor?
Jeg gleder meg til å ta et dypdykk og se hva slags kunstuttrykk unge folk arbeider med i dag. Jeg håper trafoistene tør å vise frem verk som er i en prosess og ikke nødvendigvis er helt ferdige. Jeg håper jeg kan inspirere og sette i gang noen tankeprosesser hos medlemmene.

Ellen A. W. Sunde

Sjekk ut noen av arbeidene til Ellen:

Sea Change - Night Eyes (Official Video)

Sea Change Discography (Spotify)

Sea Change (Spotify)