Jeg arbeider som scenograf og billedkunstner og har utdannelse fra Akademi for Scenekunst og New York University.
Som billedkunstner arbeider jeg ofte med installasjon og skulptur som utgangspunkt for fysiske handlinger, og begynner gjerne et prosjekt med å etablere sceniske karakterer basert på rom og miljø. Prosjektene mine ender ofte som livearbeider, såkalt performancekunst, eller som videoarbeider.
Som scenograf har jeg vært engasjert i en rekke film og teaterprosjekter der fokuset har ligget på å utvikle en visuell verden som ofte ligger ganske langt fra det virkelighetsnære dramaet. Jeg har laget scenografi for både institusjonsteatre, frie grupper, musikkvideo og kortfilm, blant andre kortfilmen "Alle Fugler"som ble vist på filmfestivaler som Sundance, Venezia Biennalen og Nordisk Panorama.
Jeg driver en visningsplattform for peformancekunst kalt Trollkrem sammen med Tor Erik Bøe, vi er aktuelle med arrangementer i både Tromsø, Oslo og Miami i 2014. I 2014 stiller jeg også ut en performanceserie på Carl Berner Prosjektrom i Oslo.
Jeg har vist arbeidene mine hos blant andre: Museet for samtidskunst, Akershus Kunstsenter, Vigeland Museet, Kurant, Kristiansand Kunsthall, Kunstnernes Hus, Artist Space (NY) A.I.R Gallery (NY), Jack Chiles Gallery (NY)

Aktivitet