Signe Alexandra Domogalla

Mentor: Scene

Var gjestementor: 1. oktober 2013 — 31. oktober 2013

41 år

Ble medlem for 10 år, 6 måneder siden

Nettside: https://vimeo.com/user14076863

Informasjon:

Signe Alexandra Domogalla (41 år) er førstelektor i dans, danser, koreograf og musikkteaterutøver. Hun er spesielt opptatt av hvordan scenekunsten kan bidra til å forme et mer bærekraftig samfunn for fremtiden. Både når det gjelder hvordan vi er i naturen og med hverandre som mennesker. I forskningen sin på Høyskolen Kristiania jobber hun blant annet med det å koble sammen ulike formidlingsformer (sang, dans, tale) i scenekunst, samt ulike måter å jobbe med narrativ knyttet til traumer etter voldelige konflikter, migrasjon og utenforskap i scenekunst. Hun kommer opprinnelig fra Arendal i Aust-Agder, men har bodd i Oslo siden 2001. Til daglig underviser hun på Institutt for scenekunst ved Høyskolen Kristiania i Oslo. I tillegg jobber hun utøvende og skapende som scenekunstner i diverse konstellasjoner. Gjennom hele karrieren har det å samarbeide med andre kunstnere på tvers av sjanger vært en viktig drivkraft, noe som har resultert i flere spennende møter. Fra 2011-17 drev hun allkunstfestivalen Franje i Arendal i samarbeid med et Nederlandsk kunstnerkollektiv. Fra 2020 gikk hun inn i styret for Agder Teaterlaboratorium. Agder Teaterlab arrangerer ett årlig laboratorium hvor scenekunstnere kan komme sammen for å utforske nye måter å jobbe sammen på. www.kristiania.no @signad @domogalladance

Signe Alexandra Domogalla (41 år) er førstelektor i dans, danser, koreograf og musikkteaterutøver. Hun er spesielt opptatt av hvordan scenekunsten kan bidra til å forme et mer bærekraftig samfunn for fremtiden. Både når det gjelder hvordan vi er i naturen og med hverandre som mennesker. I forskningen sin på Høyskolen Kristiania jobber hun blant annet med det å koble sammen ulike formidlingsformer (sang, dans, tale) i scenekunst, samt ulike måter å jobbe med narrativ knyttet til traumer etter voldelige konflikter, migrasjon og utenforskap i scenekunst.
Hun kommer opprinnelig fra Arendal i Aust-Agder, men har bodd i Oslo siden 2001. Til daglig underviser hun på Institutt for scenekunst ved Høyskolen Kristiania i Oslo. I tillegg jobber hun utøvende og skapende som scenekunstner i diverse konstellasjoner. Gjennom hele karrieren har det å samarbeide med andre kunstnere på tvers av sjanger vært en viktig drivkraft, noe som har resultert i flere spennende møter. Fra 2011-17 drev hun allkunstfestivalen Franje i Arendal i samarbeid med et Nederlandsk kunstnerkollektiv. Fra 2020 gikk hun inn i styret for Agder Teaterlaboratorium. Agder Teaterlab arrangerer ett årlig laboratorium hvor scenekunstnere kan komme sammen for å utforske nye måter å jobbe sammen på.
www.kristiania.no
@signad
@domogalladance

Signe Alexandra Domogallas aktivitet