Jon S. Lunde

Mentor: Lyd, Annet

Var gjestementor:

47 år

Ble medlem for 7 år siden

Nettside: https://www.jslun.de/

Informasjon:

Jeg er en kunstner som jobber på tvers av uttrykk og teknikker. Mye av gleden ved å skape ligger for meg i å utforske nye verdener og gjøre ting jeg ikke har gjort før. Jeg har studert elektronisk musikk og jobbet med improvisasjon, sampling og lydkunst, men de siste årene har jeg jobbet mest med videokunst, installasjon, performance og billedkunst. Jeg har spesiell kompetanse på å bruke digitale verktøy i den kunstneriske prosessen, og er generelt fascinert av teknologi. Eksperimentering og utforsking av det ukjente er det som driver meg som kunstner. Jeg liker alt som er rart og uventet og ting som ikke passer inn!

Jeg er en kunstner som jobber på tvers av uttrykk og teknikker. Mye av gleden ved å skape ligger for meg i å utforske nye verdener og gjøre ting jeg ikke har gjort før. Jeg har studert elektronisk musikk og jobbet med improvisasjon, sampling og lydkunst, men de siste årene har jeg jobbet mest med videokunst, installasjon, performance og billedkunst.

Jeg har spesiell kompetanse på å bruke digitale verktøy i den kunstneriske prosessen, og er generelt fascinert av teknologi. Eksperimentering og utforsking av det ukjente er det som driver meg som kunstner. Jeg liker alt som er rart og uventet og ting som ikke passer inn!

Jon S. Lundes aktivitet