Jeg er opptatt av hvordan vi sanser og oppfatter virkeligheten direkte, før vi begynner å tolke og forklare alt på subjektivt vis. Kan fotografier gjenskape denne første uredigerte sannheten, eller ihvertfall avbilde og avsløre den subjektive tolkningen?

Innen fotografi og kunst er det vanlig å spørre seg hvordan jeg kan få deg til å se ting slik jeg gjør? Jeg lurer like mye på hvordan jeg skal få meg selv til å forstå hvordan jeg også egentlig ser verden.

Som fotograf jobber jeg med oppdrag innen tematiske reportasjer, portretter, illustrasjon og reklame. Som kunstfotograf lager jeg mine egne konseptuelle prosjekter der jeg forsøker å bruke fotografiet til å undersøke og utvide idèen om hvordan vi ser på verden gjennom bilder.

Jeg driver fotokollektivet CYAN studio i Oslo, og har vist egne arbeider både ved Høstutstillingen og Østlandsutstillingen og på utstillinger i Norge og utlandet.
I sommer skal jeg først til Hellas for å være med som mentor ved et sommerkurs arrangert av Kunsthøyskolen i Athen, før jeg drar til Brasil for å delta på en kunstnerekspedisjon inn i Amazonas.

Aktivitet