KONTAKT:
Instagram: Instagram.com/ingen_unnskyldninger
Facebook: Facebook.com/ingenunnskyldninger
E-post: ingenunnskyldninger@gmail.com

Heihei!
Jeg heter Tina, og er ei 22 år gammel skriveglad jente fra Kongsvinger. Skrev mitt første dikt 07.01-19, så alle tips og triks taes i mot med stor takk!

Jeg har alltid interessert meg veldig for både skriving og lesing, og har vel så lenge jeg kan huske, drømt om å kunne leve av egen skriving.

Etter å ha fulgt med på et par diktere på instagram (i flere år), kjente jeg vel mer og mer på lysten til å skrive selv, i stedet for å bare lese andres verk. Dessverre var selvtilliten når det kommer til skribenten i meg, nærmest ikke-eksisterende. Jeg turte rett og slett ikke å prøve meg, før flere år etter tanken først fristet.

Den 7. januar i år (2019), må jeg av en eller annen grunn, ha stått opp på noen helt andre sitt bein. Før jeg visste ordet av det, hadde jeg altså laget meg en splitter ny «diktbruker» på Instagram (brukernavn finner du både over og under profilteksten min). Jeg mannet meg opp, postet mitt første skriveri (mange vil kalle det dikt, poesi eller lyrikk, men jeg liker å referere til det som noe så enkelt som skriveri, fordi jeg føler ikke at det er «fancy» nok til å bli kalt noe annet rett og slett), og så postet jeg et skriveri til, et til, og et til. Og slik fortsatte det bare, helt til nå, og forhåpentligvis er dette noe jeg kommer til å fortsette med også.

Kort oppsummert, skriver jeg «dikt» og poster de på Instagram. Jeg skriver om alt mellom himmel og jord, på alle mulige måter, og i ny og ne tar jeg også bestillinger (uten kostnader da, jeg vil ikke ta betalt for et og et skriveri, det føler jeg meg absolutt ikke flink nok til, haha).

Men ja, tilbake til hva jeg skriver da. Noen skriverier er veldig metaforiske, og andre er rett frem og direkte. Noen er renspikket humor, og andre bringer såre temaer og følelser frem i lyset. For enkelte kan skriveriene også bli litt for mye til tider, fordi jeg skriver absolutt uten sensur når jeg først går inn for det, haha.

(Jeg er forresten på utkikk etter et sted å kunne poste skriverier, hvor det kan bli gode diskusjoner og konstruktiv kritikk rundt skriveriet. Jeg er så ivrig etter å lære mer og bli flink til å skrive, men har helt enkelt ikke råd til å reise rundt på kurs og slike ting. Så, om noen vet om eller kommer over noen slike grupper/nettsider/sider, er jeg evig takknemlig for tips! (Kontaktinfo finnes både over og under profilteksten min)

High five til deg om du orket å lese gjennom alt det her🤚🏻 Jeg tror jeg lider av det motsatte av skrivesperre for tiden, for noen ganger klarer jeg virkelig ikke stoppe, haha. Men ja, det var i hvert fall «litt kort» om meg da. Håper du liker skriveriene mine!

Om du velger å dele et av mine skriverier (så blir jeg for det første UTROLIG glad!!), så husk at du ikke fjerner navnetaggen (som regel nederst til høyre), eller evt husker på å skrive/tagge (t.h.) // @ingen_unnskyldinger i selve innlegget eller hva det måtte være✨. På forhånd takk!✨

KONTAKT:
Instagram: Instagram.com/ingen_unnskyldninger
Facebook: Facebook.com/ingenunnskyldninger
E-post: ingenunnskyldninger@gmail.com

Aktivitet

Bidrag