Rachel Dagnall

Mentor: Bilde

Var gjestementor: 1. februar 2019 — 28. februar 2019

47 år

Ble medlem for 1 år, 4 måneder siden

Informasjon:

Jeg er en Britisk billedkunstner bosatt i Oslo. Jeg har utdanning fra Glasgow School of Art og Kunsthøgskolen i Oslo og så ta jeg nå en Mastergrad i scenografi på Scenekunst Akademiet i Fredrikstad. Jeg har atelier på Trafo Kunstner hus i Oslo hvor det er mange andre kunstnere som jobber og jeg er en del av et kunstnerkollektiv som heter Henry VIII’s Wives. Vi har jobbet sammen i over 20 år med prosjekter i mange land og bruker mange forskjellige media og kunstutrykk. De siste årene har jeg også jobbet mye som kurator og produsent for utstillinger på museer og gallerier i Oslo og har jobbet med prosjekter utenom det vanlige visnings steder, på offentlige steder rundt i byrommet.

Jeg er en Britisk billedkunstner bosatt i Oslo. Jeg har utdanning fra Glasgow School of Art og Kunsthøgskolen i Oslo og så ta jeg nå en Mastergrad i scenografi på Scenekunst Akademiet i Fredrikstad. Jeg har atelier på Trafo Kunstner hus i Oslo hvor det er mange andre kunstnere som jobber og jeg er en del av et kunstnerkollektiv som heter Henry VIII’s Wives. Vi har jobbet sammen i over 20 år med prosjekter i mange land og bruker mange forskjellige media og kunstutrykk.
De siste årene har jeg også jobbet mye som kurator og produsent for utstillinger på museer og gallerier i Oslo og har jobbet med prosjekter utenom det vanlige visnings steder, på offentlige steder rundt i byrommet.

Rachel Dagnalls aktivitet