Eirik Havnes

Mentor:

Var gjestementor: 1. april 2019 — 30. april 2019

31 år

Ble medlem for 1 år, 3 måneder siden

Informasjon:

Musiker, kunstner og en langhåret type som generelt sett er svært opptatt av alt som har med lyd å gjøre. Hvordan kan man oversette stråling fra solen til å bli spilt av en strykekvartett? Hvordan kan du oversette en strykekvartett til et live-oppdatert bilde? Hvordan kan du få et live-oppdatert bilde sendt til solen? Og så videre. Har gitt ut en 7-8 plater i en rekke formater, og ikke minst i en rekke sjangere - i alt i fra improvisert black metal til jazzpop. Stiller ut skulpturer som lager lyd i ny og ne. Har også slått meg opp som slam-poet som snakker om ting jeg bryr meg om. Er veldig opptatt av forskjellen på dikt som skal oppleses, og de som bare skal leses.

Musiker, kunstner og en langhåret type som generelt sett er svært opptatt av alt som har med lyd å gjøre. Hvordan kan man oversette stråling fra solen til å bli spilt av en strykekvartett? Hvordan kan du oversette en strykekvartett til et live-oppdatert bilde? Hvordan kan du få et live-oppdatert bilde sendt til solen? Og så videre.

Har gitt ut en 7-8 plater i en rekke formater, og ikke minst i en rekke sjangere - i alt i fra improvisert black metal til jazzpop. Stiller ut skulpturer som lager lyd i ny og ne. Har også slått meg opp som slam-poet som snakker om ting jeg bryr meg om. Er veldig opptatt av forskjellen på dikt som skal oppleses, og de som bare skal leses.

Eirik Havness aktivitet