Har jobbet med lyd siden 1993. Gikk Idèfagskolen i Tønsberg 1994-95. I de påfølgenede årene jobbet som live-lydtekniker i flere år, samt som mastering-tekniker på Strype Audio i Oslo. (Har medvirket i masteringsprossessen på bl.a. Turbonegro - Ass Cobra, Motorpsycho - Blizzard.) Vid erfaring innen lyd: rockekonsert på store og små scener i inn og utland, eksperimenterende lydinstallasjon, hiphop-produksjoner, dukketeater og samtidsmusikk-konserter.

Lydlinjen på Den Norske Filmskolen i 1999-2002. Har etter dette jobbet på spillefilmer som Svidd Neger, Mot Moskva, Kvinnen i mitt liv, Salto, Salmiakk og Kaffe, Beautiful Country, Alt for Norge, Factotum og Pitbullterje. Har i tillegg gjort en mengde kort- og dokumentarfilmer, samt diverse oppdrag for nrk. Nå sist, i-mix av "Jul i Svingen", den nye store tv-julekalender-satsningen.

Bodde fra høsten 2005 et år i Nairobi, Kenya. Laget her 3 stk dokumentarfilmer. I tillegg holdt filmworkshop for 10 unge mennesker i Nairobis 3. største slum, Korogocho. Dette førte til opprettelsen av Kenyas første lokalradio i slummen, KochFM.