Martine Johansen

Mentor:

Var gjestementor: 1. juli 2021 — 31. juli 2021

31 år

Ble medlem for 2 måneder, 2 uker siden

Nettside: https://www.martineslammer.com

https://www.instagram.com/martineslammer/

Informasjon:

Jeg er forfatter, slampoet og tidsskriftredaktør, men det jeg gjør mest og liker best er å undervise og veilede unge skribenter som arbeider med sin første eller femte tekst - være det dikt, novelle, bokmanus, tekst til scene, eller den neste store låta på P3-gull. Det er uendelig med muligheter for TEKST i disse dager, uansett sjanger (eller sjangeroverskridelser). Jeg jobber bl.a. som tekstveileder ifbm. Antirasistisk ungdomssenters satsning på litteratur kalt Agenda teXt, der vi nå følger opp bokutgivelsen vi lanserte for to år siden, med nye bøker og arrangementer. Når jeg ikke jobber er jeg noen som liker å sitte på kafé med venner eller kona mi, dra på konserter eller gå tur med hundene mine. Jeg jobber med tekst i alle former, både trykket og til scenen. Både skjønnlitterære former og sakprosa. Jeg har skrevet til-, undervist ifbm.- og arrangert kunstutstillinger med tekst. Jeg ser på tekst som allsidig, og jeg vil gjerne utvide rommet for hvordan tekst formidles. Med tanke på andre kunstformer har jeg spilt i band, undervist i gitar og skrevet låter. I tillegg driver jeg med grafisk design. Jeg debuterte med romanen Hvite jenter kan ikke synge blues i 2015. To år senere kom Lykkelige mennesker har ikke bikkje. I 2019 kom Den store SLAM!boka - en innføring i SLAM!poesi, som jeg forfattet sammen med Guro Sibeko. og i 2021 kom min tredje roman, Vi har ikke fire nye år. Du finner mer om meg på hjemmesiden min martineslammer.com eller på instagram @martineslammer

Jeg er forfatter, slampoet og tidsskriftredaktør, men det jeg gjør mest og liker best er å undervise og veilede unge skribenter som arbeider med sin første eller femte tekst - være det dikt, novelle, bokmanus, tekst til scene, eller den neste store låta på P3-gull. Det er uendelig med muligheter for TEKST i disse dager, uansett sjanger (eller sjangeroverskridelser). Jeg jobber bl.a. som tekstveileder ifbm. Antirasistisk ungdomssenters satsning på litteratur kalt Agenda teXt, der vi nå følger opp bokutgivelsen vi lanserte for to år siden, med nye bøker og arrangementer. Når jeg ikke jobber er jeg noen som liker å sitte på kafé med venner eller kona mi, dra på konserter eller gå tur med hundene mine.

Jeg jobber med tekst i alle former, både trykket og til scenen. Både skjønnlitterære former og sakprosa. Jeg har skrevet til-, undervist ifbm.- og arrangert kunstutstillinger med tekst. Jeg ser på tekst som allsidig, og jeg vil gjerne utvide rommet for hvordan tekst formidles. Med tanke på andre kunstformer har jeg spilt i band, undervist i gitar og skrevet låter. I tillegg driver jeg med grafisk design.

Jeg debuterte med romanen Hvite jenter kan ikke synge blues i 2015. To år senere kom Lykkelige mennesker har ikke bikkje. I 2019 kom Den store SLAM!boka - en innføring i SLAM!poesi, som jeg forfattet sammen med Guro Sibeko. og i 2021 kom min tredje roman, Vi har ikke fire nye år.

Du finner mer om meg på hjemmesiden min martineslammer.com eller på instagram @martineslammer

Martine Johansens aktivitet