Frustrasjon
Se neste verk: "det umulige"

Frustrasjon

Renate Moldvik

Renate Moldvik

6 år, 4 måneder siden (1476 besøk)

Det å føle se innesperret og takle mange ulike utfordringer

Kommentarer

 • Renate Moldvik

  6 år, 2 måneder siden

  Klarte ikke finne en passende tittel i det jeg tegnet bilde.. Selv mener jeg bildet står for det "å stå imot alle utfordringer man møter på hver dag i livet." Likevel er hvert enkelt menneske sterke på sin egen måte. Tittelen burde vell kanskje faller mer mot: ingen hemninger.. ?

 • r P

  6 år, 2 måneder siden

  Jeg synes den uttrykker en viss frustrasjon. jeg kan se at det er frustrerende å holde strekene unna. alt er ikke helt ødelagt, men det holder på, og personen prøver å holde alt oppe med alle sine krefter.

  jeg synes tegningen var kjempefin, jeg skulle ønske jeg kunne ha den på veggen min, men jeg synes tittelen ødelegger litt for tegningen som veldig fint klarer å snakke for seg selv.

 • Sara Eliassen

  6 år, 3 måneder siden

  hmm... liker tegningen, men blir veldig overrasket idet jeg ser tittelen 'Frustrasjon', da jeg opplevde tegningen som veldig sterk og positiv. Opplever det som at karakteren makter å beholde en balanse. Kanskje hvis kroppen til karakteren gikk mer i ett med strekene på utsiden av sirkelen, altså at personen ble til materiet på utsiden av sirkelen... bare en tanke.

More from Renate

Other in the bilde category