Kjempetegning montert på veggen
Se neste verk: "det umulige"

Kjempetegning montert på veggen

Kristin Aagaard

Kristin Aagaard

5 år, 7 måneder siden (1620 besøk)

2x1,5 meter, tusj for godt over 1000,- og flere timer enn jeg egentlig hadde på meg.

Kommentarer

 • Kristin Aagaard

  5 år, 7 måneder siden

  Har vært imot disse rammene selv, synes at litt av uttrykket blir borte, fordi det mister litt av røffheten sin. Samtidig så er det jo dumt om bildene skal bli ødelagte av lys, fukt og annet etter bare noen få år, så jeg har gitt litt etter der.

 • Karen Nikgol

  5 år, 7 måneder siden

  Skjønner og ser den. Jeg jobber m store tegninger selv, og stiller de sjeldent ut i rammer. bare på vegg. har solgt tegninger på den måten også. det som er fint er å ha rammer for de som er a3, a4 og a5, men holde resten av de store fri for rammer, og rett på vegg. om ikke, så ta kontakt med en rammemaker utenfor byen som kan ha slike store glassplater. jeg synes at det er fint både m og uten rammer. kjøpere liker av og til å ramme inn selv også, for da er de fri til å velge rammen

 • Kristin Aagaard

  5 år, 7 måneder siden

  Ivareta som for at det skal vare lengst mulig på veggen. Det kommer opp i rundt 4000 der jeg selv jobber, men det blir en hypotetisk pris fordi vi ikke har plass til så store glassplater uansett (og så skjærer vi jo for hånd) så visste liksom ikke helt hva jeg skulle gjøre da. Det burde vel helst gjøres hos noen som har erfaring med større bilder sånn at innrammingen faktisk varer tross størrelsen og tyngden.

 • Karen Nikgol

  5 år, 7 måneder siden

  Ivareta, som i hva man skal lagre det i ? Kan bli vanskelig og dyrt m glass pluss ramme, for noe så stort. Jeg ville ha rullet det sammen, lagt det i en solid rull, av papp el plast. men om det skal på veggen så må det nok være rammet inn, om ikke tar d imot fett og smuss, blir brun gjennom tid.

 • Kristin Aagaard

  5 år, 7 måneder siden

  Takk! Har du noen gode forslag for hvordan jeg kan ivareta det? De fleste rammeverksteder har ikke store nok glass, og skal jeg bruke annet glass så må rammene monteres annerledes fordi glasset blir for tungt for stiftene. Jeg vurderer å dele det i 4, men det mister liksom det meste av poenget da. Har kalt det for Familien.

 • Karen Nikgol

  5 år, 7 måneder siden

  Dette var digg å se ! herlig ! bra jobba med dette :)
  en sikker og sterk strek

More from Kristin

Other in the bilde category