Observasjon: Form: Menneske #2
Se neste verk: "det umulige"

Observasjon: Form: Menneske #2

Anniken Weber

Anniken Weber

5 år, 3 måneder siden (1679 besøk)

Object: Menneske hode

[Fotografert med gammel mobil telefon]

Kommentarer

 • Signe Alexandra Domogalla

  4 år, 9 måneder siden

  Denne serien er også veldig spennende. Jeg opplever en større bevegelse i bildene når man tilfører støy. De uklare linjene gjør at jeg ser for meg at objektet er på vei et sted. Hvis jeg ser de tre bildene i forhold til hverandre tenker jeg på spenningen i det å skjule noe versus det å la det ligge åpent. Alle bildene skjuler på sett og vis motivet i støy, men de forteller allikevel tre veldig forskjellige historier. Jeg er veldig spent på hvordan du jobbet videre med denne tematikken i forhold til lyd/musikk og bevegelse.

 • Anniken Weber

  5 år, 3 måneder siden

  Det er utolig gøy at du nevner dette med (noise) musikk, for dette fotografiet er tatt mens movitivet spiller, Mye av arbiedet mitt omgår musikk, noise/støy, digitalisert lyd og bilde og mediene jeg bruker er både video, lyd, bilde og kropp. Jobber for tiden med et samarbeidsprosjekt med drone/støyende musikk som jeg vil integrere med kroppens bevegelse.

  Jeg er absolutt opptatt av dette. Takk.

 • Karl Ingar Røys

  5 år, 3 måneder siden

  Hei. Får assosiasjoner til å høre på noise musikk når jeg ser på bildene dine. Om en tar imot og lar støyen være til stede så kommer det frem mønstre, linjer og former. Ting som en kjenner igjen, som en vil kjenne igjen, noe nostalgisk, noe som er tapt. Har du prøvt å jobbe med (lyd/bilde) forstyrrelser i performancene dine - kunne vært interessant å se, en overføring av det digitale lowtech uttrykket som en kan finne i bildene dine. En kjenner at det er noe du er virkelig opptatt av, i bildene dine, det liker jeg.

More from Anniken

Other in the bilde category