Se neste verk: livsløynen 1

Sunday Gone Fishing

William Lund

William Lund

3 år siden (734 besøk)

Kommentarer

 • Regine Osbakk

  2 år, 12 måneder siden

  Jeg synes videoen er veldig behagelig å se på. Musikken og videoklippene fungerer til tider veldig godt sammen. Jeg flyter fra videoen over på musikken og tilbake.

  Håndholdt kamera fungerer godt. Det gir samme flytende effekt som musikken har. Spesielt når du i et og samme klipp går fra et motiv til et annet, og det enkelte klipp oppnår en viss lengde. Jeg synes det passer til det visuelle språket du bruker. Oppmerksomheten er i nuet. Samtidig har jeg personlig spesielt sansen for de mer "tørre" videoklippene. Når kameraet står stille og bevegelsen i bildet er minimal. Oppmerksomheten min blir skjerpet, og videoklippet fungerer da som et bakteppe for musikken.
  Fargene og lyset passer også til musikken. Alt er litt nedtonet. Rolig.

  Det eneste jeg lurer på er om de ulike kameraføringene gjør det litt rotete. Kan ikke bli helt enig med meg selv om jeg liker det eller ikke. Det virker bare på noen steder at det er litt for mye som skal inn. Både musikken og settingen+scenografien du har valgt er begge så rolige at jeg lurer litt på hvor "tørt" og enkelt du kunne gjort det uten at det ville bikket over til det kjedsommelige.

  Men som sagt, liker den, og har sett den ganske mange ganger nå.

More from William

Other in the video category