Surrounded By Clouds-
Se neste verk: "det umulige"

Surrounded By Clouds-

Becky Aberra

Becky Aberra

2 år, 10 måneder siden (1108 besøk)

The more often we see the things around us - even the beautiful and wonderful things - the more they become invisible to us. That is why we often take for granted the beauty of this world: the flowers, the trees, the birds, the clouds - even those we love. Because we see things so often, we see them less and less.
-Joseph B. Wirthlin
Photo By- Becky Aberra

TrafoTalent of the month oktober 2015

Månedens Trafo-talent er fotografiet Surrounded By Clouds- av Becky Aberra.

Noen ganger må man bare følge hjertet - selv om hodet kanskje vil noe annet - og Surrounded By Clouds- er uten tvil det oktober-bidraget som treffer meg sterkest på et emosjonelt og umiddelbart nivå. “The heart wants what the heart wants”, som de sier.

Arbeidet er en blanding av lo-fi-estetikk og kompetent bildekomposisjon som på den ene siden portretterer en realistisk nåtids-virkelighet, men samtidig bringer tankene til klassisk malerkunst fra blant annet renessansetiden. Tittelen peker både på himmelrommet der oppe og de fargerike grafitti-arbeidene på bakkenivå, hvor det er himmelen som lyser opp det urbane landskapet og lar oss se mennesket og det menneskeskapte. Det er ikke alltid så lett å si noe intelligent og reflektert om kunst som treffer deg i magen, og kanskje er det ikke nødvendig heller! For dette fotografiet inviterer til så mange refleksjoner at det er vanskelig å velge seg bare én – det har en åpenhet og en mangetydighet i seg, som god kunst ofte har.

Jon S. Lunde

Kommentarer

More from Becky

Andre TrafoTalenter

Other in the bilde category