Se neste verk: He Follows Me

When

Imre Elzer

Imre Elzer

2 år, 5 måneder siden (780 besøk)

Kommentarer

 • Imre Elzer

  1 år, 12 måneder siden

  Musikk får meg til å tenke på ting, det kan fremkalle mange forskjellige følelser. Og når en låt går videre til neste del, den neste melodilinja, eller en ny akkordrekke, så dukker det ofte opp litt andre tanker og følelser. Men når neste del aldri kommer, og jeg kan slå meg til ro med én idé, én melodi, får jeg tiden til å tenke ferdig. Endelig kan jeg utforske følelsen jeg hadde, uten å bli avbrutt.

  Når det gjelder denne låta handler det kanskje om å det å vente på noe som aldri skjer. Noe å høre på mens jeg står i heisen som aldri kommer frem. Og låta kan like godt fylle hodet med støy, så man slipper å tenke, slipper å føle, helt til musikken stopper.

 • Dagfinn Koch

  2 år, 5 måneder siden

  Ambient musikk opplever jeg som en aktiv måte å stoppe tiden på. Der forventning ikke er det det dreier seg om. "When" synes jeg er stemningsfullt med bruken av retro-synther. Men personlig har jeg et godt stykke å gå for finne en vei inn stilen. Så Imre, jeg er veldig åpen for at du presenterer noen tanker og "clues" for en som meg som ikke er innvidd. (Jeg kjenner til Brian Enos musikk fra for veldig lenge siden.)

More from Imre

Other in the lyd category