Se neste verk: One more time full version …

Mennesker i Tåken

Andreas Rukan

Andreas Rukan

3 år, 11 måneder siden (2390 besøk)

Musikk og tekst av Andreas Rukan.

Gitar: Tore Hodneland
Saksofon: Fredrik Haga
Sang: Dorothea Økland
Trommer: Ola Øverby
Bass/vokal: Andreas Rukan

Spilt inn/mikset av Sondre Christoffersen

TrafoTalent of the month februar 2016

Vinneren i februar måned 2016 er Andreas Rukan for «Mennesker i tåken»
Makan til særegent uttrykk skal du lete lenge etter. Det starter ut med et knalltøft saxofonriff som blir backet opp med fuzz-gitar og supertight komp fra trommer og bass. De går så over i vers, og der kommer det enda en positiv overraskelse. Det blir sunget på Norsk. Veldig bra!!!!!!!

Andreas spiller ikke bare bass.
Han synger også og står bak både tekst og melodi!!!!!!
Arrangementet er kjempetøft. Musikerne i bandet er ekstremt dyktige.
Jeg leser i kommentarfeltet at det hele er innspilt i et klasserom på en folkehøyskole. Perfekt!
Dette er muligens en gjeng unge mennesker som har møtt hverandre på folkehøyskole og satt sammen et vanvittig bra band. Jeg blir nostalgisk og tenker tilbake på Voss folkehøgskule året 1992 som var starten på min musikkarriere. Den ga meg Hovedfag/Diplom i musikk og fantastiske opplevelser i over 50 land over hele verden.

Blandingen mellom det tøffe arrangementet, saxofonriffene, det velspillende bandet og den Norske teksten gir et utrolig særegent uttrykk som går rett hjem hos meg.

Andreas! Jeg garanterer deg en supermusikalsk fremtid! Hold på bandet!

Arild Nyborg

Kommentarer

 • Dagfinn Koch

  3 år, 10 måneder siden

  Jeg har tro på dette med å kunne arbeide med et enkelt men godt utstyr. For egen del fikk jeg oppleve overgangen fra analog til digital opptaksteknikk på 80-tallet. På Musikkhøgskolen den gangen, brukte vi lydbånd. Og så var det et rack med DX7-er og en Apple MacIntosh Classic. Min første Mac var en Classic II som jeg har beholdt. Jeg hadde også Roland Jx8p, TR 909 og en hard ware sequenser (MSQ). I tillegg hadde jeg Korg 03/w (?) og ikke minst E-MU ESI 32. Ja, og Roland JV 1010. Den brukte jeg til å lage ballettmusikk til Carte Blance i Bergen.

 • Andreas Rukan

  3 år, 10 måneder siden

  Takk for det! Med tanke på at det er spilt inn uten noe budsjett i et klasserom på en folkehøgskole, er jeg veldig fornøyd. All creds til Sondre Kristoffersen som er en god teknikker! Musikken er som den er, så det er veldig hyggelig at noen liker det.

 • Dagfinn Koch

  3 år, 11 måneder siden

  Dette er fenomenalt gjort! Et upåklagelig håndverk. Det har et overskudd og coolness (noe tror det ene utelukker det det andre). Riffet fester seg umiddelbart hos meg.

More from Andreas

Andre TrafoTalenter

Other in the lyd category