søndag

Søndag. 22:38. Jeg sender ham en tekstmelding.
Det er mye jeg ikke kan forklare, sånn som at jeg er desillusjonert men så uutholdelig tilstede hele tiden når vi er sammen, du og jeg. Jeg vet du mener at vi ikke kan være oss lenger, fordi du finner det vanskelig å holde på plass skjelettet ditt når du vi ligger inntil hverandre og jeg vet at du mistet deg sjøl litt på veien hit (det gjorde jeg óg) men jeg vet også at du ikke mente det du sa den gangen da du viftet oppgitt med armene dine og sto der helt fortvilet over meg, som bare består av motsetninger og vrangforestillinger, men masse kjærlighet, skjønner du, kjærlighet som snart renner over. Hvor skal jeg gjøre av alt det her? Det er ikke mer plass inni meg.

Søndag. 00:12.
Stemmene i hodet mitt skriker at jeg ikke er død, men jeg er ikke helt sikker.

Jeg selger TV-en min, jeg knuser Macbooken, jeg kaster alle klærne (men beholder den genseren han synes er så jævla stygg), jeg klipper av meg alt håret.

Han liker disse sidene på Facebook:
BBC Earth, I post disturbing things, Le Tour de France, VGTV, Michael Bublé, Spooning.

Vet hun når hodet ditt er i ferd med å kortslutte eller vet hun at hun ikke skal spørre om hvordan det var å vokse opp med bare mamma eller vet hun at du er allergisk mot gress (ikke bygress) eller vet hun at du føler deg ekstra ensom hver søndag eller vet hun at du er avstandsforelsket i Tyskland?
Se neste verk: Dikt, uten navn

søndag

helena winther

helena winther

2 år, 3 måneder siden (802 besøk)

Kommentarer

 • helena winther

  2 år, 2 måneder siden

  Milde måne! Tusen takk, Linda :)

 • Linda Klakken

  2 år, 2 måneder siden

  Helena!
  Mye bra i denne teksten. Jeg liker ideen om å sette opp et manus med små, korte passasjer. Tekstmeldinger, one-linere, lister, observasjoner, scener. Du er sjukt god på å beskrive desperasjonen jeg-personen sitter inne med. Kult om du lager et manus som er stappfullt av hva jeg-personen vil si til du-personen! Det skulle jeg gjerne lest! Og kjøpt boka, bevares. Gjør din egen greie, i så fall. Ikke skriv det du tror jeg eller alle andre vil høre. Skriv ut den sorgen eller frustrasjonen akkurat slik den er, da oppstår det gjerne nye og sterke språklige bilder.

  Skriv på!
  Linda Klakken
  Gjestementor på Trafo

More from helena

Other in the tekst category