Se neste verk: livsløynen 1

vann

Stian Gledje Bekkvik

Stian Gledje Bekkvik

2 år, 3 måneder siden (840 besøk)

Håper din dataskjerm ikke er så blass som min.

Kommentarer

 • Stian Gledje Bekkvik

  2 år, 3 måneder siden

  Hei, Rolf!
  Takk for kommentaren(e).
  Kilden er vann for lyd og bilde, og det er tatt opp med de simpleste kamerar og mikrofoner(altså de man finner på div mobiltelefoner i dag). Et nytt bedre kamera er på vei i posten og jeg har planer om å kjøpe bedre lydopptaksutstyr også.

  Hva Xenakis angår er han en av mine største favoritter og den fremste inspirasjonskilden til denne videoen(om ikke den eneste), og Concret PH er musikkstykket jeg har spillt på repeat det siste året. Jeg elsker måten den studerer en lyd og hvilken enhetlighet dette former. For meg er det like mye sannhet i det stukket som i en neve med jord!

  Jeg ser ikke på megselv som noen musiker, men det er veldig intressant å høre hva en musiker har å si om hva jeg lager. Så takk igjen Rolf!
  snakkes ;)

 • Rolf Gupta

  2 år, 3 måneder siden

  Huff, jeg leste ikke teskten din godt nok - selvsagt er det vann. Hvilken opptaksteknikk bruker du?

 • Rolf Gupta

  2 år, 3 måneder siden

  Verket av Xenakis (nedenfor) er en klassiker innenfor Musique concrète, en særdeles viktig historisk gren av elektronmusikken. https://en.wikipedia.org/wiki/Musique_concr%C3%A8te

 • Rolf Gupta

  2 år, 3 måneder siden

  Hei Stian! (Måtte bytte nettleser for å få få fullskjerm . Funker nå.) jeg liker at du er så begrenset i materialet. Da får du jo virkelig anledning til å utforske det og raffinere det. Jeg blir nysgjerrig på hva kilden til materialet er. Vann? Ild? Her er et eksempel på lyd/kilde som er litt i slekt med din estetikk som du kanskje kan ha interesse av: https://www.youtube.com/watch?v=XsOyxFybxPY

More from Stian

Other in the video category