Det å stige fra et belyst rom til et annet... - Stian Gledje Bekkvik
Se neste verk: "det umulige"

Det å stige fra et belyst rom til et annet... - Stian Gledje Bekkvik

Zeanab rasool

Zeanab rasool

2 år, 1 måned siden (1760 besøk)

Bildet er tatt på Storo Stor senter. ...helt spontant.

TrafoTalent of the month juli 2016

Månedens TrafoTalent juli 2016

“Creativity is a wild mind and a disciplined eye.” skrev den amerikanske poeten, forfatteren og ikke minst - satirikeren Dorothy Parker (1893-1967).

Månedens TrafoTalent i juli – Gratulerer - Zeanab Rasool demonstrerer dette på en fabelaktig måte i hennes vakre, stemningsfulle foto “Det å stige fra et belyst rom til et annet…”.

Bildet, som hun sier er tatt helt spontant – tar Parker på kornet, Zeanab Rasool har et følsomt blikk for komplekse detaljer som i sin enkelhet uttrykker det sammensatte, strukturer av eksistens og virke, et øyeblikksbilde med mange layers som en blir forført av, rytmer, linjer og retninger som drar deg inn. En urban melankoli som får meg til å tenke på de franske New Wave (La Nouvelle Vague) filmkunstnerne på 1950-60 tallet som også eksperimenterte grådig med mediets billedlige utrykk. https://en.wikipedia.org/wiki/French_New_Wave

Det handler om å se fra en annen vinkel enn den vante, det handler om å ta sjanser, gripe øyeblikket, det handler om å ta bilder fra hofta, fra hjertet, fra sinnet, i sinne, i glede, i undring, på vandring, på Storo. Gratulerer Zeanab med månedens talent – jeg ser frem til å se mer av hva du ser!

Jeg vil også si takk til alle de andre som har lastet opp sine bidrag i juli - det er fantastisk mye interessant som blir presentert – og det er mye vi kan lære av hverandre. Jeg lærte hva den greske betydningen av ordet Apokalypse er - av Zungam som også har lastet opp en leken collage - Plan Z.
Jeg likte den og!

Karl Ingar Røys

Kommentarer

 • Zeanab rasool

  2 år, 1 måned siden

  Heisann Atle! :) forrige tittel var : Vandrende sjeler i det mørke grå.

 • Atle Håland

  2 år, 1 måned siden

  Nå lurer jeg litt på hva den forrige tittelen var :)

 • Stian Gledje Bekkvik

  2 år, 1 måned siden

  Stilig :D

 • Stian Gledje Bekkvik

  2 år, 1 måned siden

  Jeg er ikke så godt på det med tittler selv, men jeg kan gjerne sende deg noen forslag om du virkelig ønsker. Min e-post er sbekkvik@gmail.com, så kan du bare sende en mld om du føler det er verdt det, så skal jeg sende tilbake litt?
  Jeg må også si at du har ingenting å skamme deg over ved disse ordene, de er veldig fine, men også veldig meningstunge. De trekker på en måte oppmerksomhet fra bildet, som om du har krydret maten for mye med ett krydder, slik at det er alt du smaker :)

 • Zeanab rasool

  2 år, 1 måned siden

  Hei Stian! Takk for at du likte bildene mine og nei du er ikke dust!:) for å være ærlig så er jeg ikke flink med å komme på navn og sliter med å finne riktig tekst for bildene mine og igår "følte" jeg får å bare skrive det. Men hvis du har en riktig tekst som passer til bildet så kan jeg bytte om teksten :)
  Og igjen takk! c:

 • Stian Gledje Bekkvik

  2 år, 1 måned siden

  Wow! jeg liker deg veldig godt nedtonet. Det svarte og hvite matcher din maksimalistiske stil veldig godt(sånn jeg kjenner den ut i fra de to opplastede bildene dine i alle fall).
  Er det frekt å komme med en innvending? Jeg kunne bare tenke meg, siden bildet er så vakkert og innholdsrikt for seg selv, at tittelen åpnet opp heller en å definere hva "meningen" med bildet er. Skjønner du hva jeg mener?
  Det er godt mulig jeg er dust, men vit at jeg aldri kritiserer noen jeg ikke tar på alvor :)

More from Zeanab

Andre TrafoTalenter

Other in the bilde category