Fødsel

Forsøk 4.
En lyd blir laget
det er fortsatt en versjon av lys og mørke her inne. Det vil si at det er det vanlige. Tror jeg. Det blir laget en ny lyd. Dette kan være en sang. I mine øre høres det ut som Beethovens siste verk. Bare at det ikke er spilt, det er fremført for fire slitne
som alle gjengir den til sine kollegaer en torsdag, på et syke- nei På kontoret. Et massivt apparat presser en slags juice. Det kan være verdifull juice, jeg drikker.
Nå innser jeg at denne juicen er en annen enn den jeg er vandt til, Det var rart.
vil du smake? Nå presser en maskin enda hardere. Det kan være at den vil noe. Vil den kanskje ha litt juice? Maskinen er jo den som skriker! Maskinen skriker! Så vidunderlig.
Der sa maskinen endelig noe. Den sa (    ), forstår du hva den mener. Den fortsetter å skrike. Den fortsetter å presse. Hva er det den presser på. maskin, hva er det du presser på? (       ), den vil ikke ha juice?
(                ). Kanskje jeg skal gå inn i, analysere det den prøver å si?
Maskin hva. Oi. Maskinen ville ikke ha juice. men jeg tror jeg fant problemet, jeg var jo inni maskinen. Takk for at du sa ifra maskin.
(            ), (      ), (   ), ( ), (), 0, o, . .
En monitor med bilder av grønt på. Strekker ut lerretbena og legger skivedisker under meg. Det var fint. Takk for det. Jeg blir lagt oppå en pesende maskin som lekker juice. Og den sier ”Å så skjønn han er, Du er min du”  
Se neste verk: Dikt, uten navn

Fødsel

Jonas Kroken  Sævereide

Jonas Kroken Sævereide

1 år, 7 måneder siden (400 besøk)

Kommentarer

More from Jonas

Other in the tekst category