04:11

Hvordan jeg tolker hvordan du beskriver hvordan du har det med deg selv.

Og hvordan du tolker det.
Se neste verk: Dikt, uten navn

04:11

Sebastian N

Sebastian N

1 år, 4 måneder siden (602 besøk)

Kommentarer

 • Sebastian N

  1 år, 4 måneder siden

  Angående "om rottweilere og romskip", så er dette direkte tatt ut av en melding. Tekstene mine er basert på hva som skjer i virkeligheten.

 • Sebastian N

  1 år, 4 måneder siden

  Tusen takk for kommentar! Den var en fin tolkning du hadde av bruk av tidspunkt, det inntrykket har jeg ikke tenkt på før når jeg sitter med min "fasit". Tidspunktene jeg bruker er enten tidspunktet jeg skriver teksten, tidspunktet jeg publiserer den, eller noen ganger (som denne) når det er et tidspunkt jeg føler passer bedre. Her passer 04:11 bedre fordi det gir inntrykk av en samtale om natten, noe det forsåvidt tar utgangspunkt i. Denne teksten handle egentlig ikke om mangel på kommunikasjon, mer om hvordan flere ledd av kommunikasjon (fra følelsen til hvordan personen uttrykker følelsene til hvordan andre tolker hva personen sier og om denne personen skulle forklart dette tilbake) kan endre det opprinnelige burdskapet. Ettersom følelser farges av egne perspektiv og opplevelse av følelser, er det umulig å unngå at oppfattelsen av hva som blir kommunisert endres.

 • Marina Popovic

  1 år, 4 måneder siden

  Hei Sebastian, jeg liker tidsreferansene dine som struktur/ramme/dramaturgi. Når man blar bakover i det du har lagt ut så er det som å følge jeg-personen igjennom en dag eller avgrenset periode i Bergen(?) by. Denne tidstakingen gir meg følelsen av at det er noe du skal nå eller at det er en indre omstendighet som gjør at du ser på klokka hele tiden. Det er spennende, og spesielt i sånne tekster som denne som klarer å fange et splittsekund av (mangel på) kommunikasjon. Samme med "Om rottweilere og romskip", den fanger disse øyeblikkene så fint. Men jeg lurer på hva du selv tenker med tidsnoteringen? Jeg liker iallefall formen veldig godt og kunne godt tenkt meg å se mange tekster satt i sammenheng.
  Alt godt,
  Marina

More from Sebastian

Other in the tekst category