Veggmaleri "dukkespiller"
Se neste verk: "det umulige"

Veggmaleri "dukkespiller"

August Rosenlund Kvam

August Rosenlund Kvam

1 år, 2 måneder siden (625 besøk)

Vegg maleri i hjørnet
Ca 2,5x4,5m
Akryl på vegg

Kommentarer

 • Rebecca Jafari

  1 år, 2 måneder siden

  Hei August.

  Jeg har nå sett gjennom arbeidene dine du har lastet opp her på Trafo og må si jeg er mektig imponert! Jeg synes uttrykket ditt er særegent og utfordrende. Du har en jevn utvikling og allerede en tydelig rød tråd i kunstnerskapet ditt. Jeg er også imponert over at du arbeider med relativt ulike materialer; tresnitt, tegnig, etsing, veggmaleri og mer.

  Jeg ønsker å utfordre deg litt på tematikk. Det betyr ikke at du trenger å vise eller avsløre noe mer i selve tittel eller følgetekst. Men jeg lurer på hva som er tanken din bak for eksmepel "dukkespiller". Er dette veggmaleriet en videreutvikling av verket "tresnitt" som du lastet opp for en måned siden? Og hvilke dyptliggende budskap ligger under?

  Når det er sagt. Jeg tror at alle kunstnere har sine - mer eller mindre - synlige eller usynlige - dype eller grunne - bakenliggende uttrykk med kunsten sin. Jeg synes det er helt ok å gjemme det eller skjule det, altså ikke avsløre det, så lenge kunstneren SELV vet hva han vil med verkene sine.

  For meg setter verket i gang mange tanker rundt roller og maske rog fasaden. Hvem er vi dypt under? Kanskje har veggmaleriet en helt annet betydning hos deg. Eller hos andre som ser det. Det er netopp det som jo er det fine med kunst og det jeg liker så godt med akkurat dine verk. De setter i gang spørsmål.

  "Selvportrett" og "Dødt stankelbein" er også blant mine favoritter! Det døde stankelbeinet er så sanselig, så ekte, så gjenkjennelig i sin enkelhet.

  Gleder meg til å følge deg fremover!

  Beste hilsen,
  Rebecca (gjestementor i juni)

More from August

Other in the bilde category