elektrisk
Se neste verk: "det umulige"

elektrisk

Elise Skaug

Elise Skaug

8 måneder, 1 uke siden (384 besøk)

Kommentarer

 • ingrid marie hjelmerud

  8 måneder, 1 uke siden

  Takk for svar. Ok, så interessant at du eksperimenterer med forskjellige teknikker, har sett på en del andre ting du legger ut at du lager kunst i forskjellige medium, og det synes jeg er supert. Igjen; et nydelig bilde!

 • Elise Skaug

  8 måneder, 1 uke siden

  Takk Ingrid! Dette er et close-up av et resinmaleri, som jeg senere redigerte i photoshop. Jeg liker å benytte kvadratiske format, spesielt på bilder som skaper et visst perspektiv, fordi det bryter med tradisjonelle formater og fungerer bedre med sosiale mediers visuelle fremtoning.

 • ingrid marie hjelmerud

  8 måneder, 1 uke siden

  Hei Elise.
  Dette er et veldig bra bilde! Jeg liker utrolig godt fargene, og kontrastene mellom dem, samt hele komposisjon. Er det utelukkende et foto eller er det illustrerte elementer? (eller en blanding?)
  Jeg liker veldig godt når man greier å skape noe som er vanskelig å sette fingeren på hvordan man har gått frem (jeg er jo selv grafisk designer og illustratør i tillegg til animatør, så jeg ser jo også på den tekniske siden bak et kreativt arbeide)
  Jeg liker også at formatet på bildet; å gå litt bort fra det klassiske, liggende fotoformatet og leke med komposisjonen derfra. Veldig bra jobba!

More from Elise

Other in the bilde category