når døra er låst, er sjebnen din allerede betemt
Se neste verk: Dikt, uten navn

når døra er låst, er sjebnen din allerede betemt

ruben anda

ruben anda

8 måneder, 2 uker siden (385 besøk)

To forelska ungdommer drar på date i et forlatt hus. Plutselig lukkes alle dørene seg, og de blir innelåst. De prøver å finne utgangen, men oppdager at de ikke er alene i huset.

Kommentarer

 • ruben anda

  7 måneder, 1 uke siden

  Hei Rune! Takk for hyggelig tilbakemelding. Tanken bak teksten er at Jacob har tatt med Marlene til det forlatte huset og prøver å tøffe seg ved å fortelle henne om spøkelseshistorien. Jacob tror at historiene han har hørt om huset er bare diktet opp, og prøver ikke å sette Marlene i fare.

  • Ruben
 • Rune F. Hjemås

  8 måneder, 2 uker siden

  Hei Ruben! Artig å lese en tekst satt opp som et filmmanus. Du skaper en spennende setting her, med det forlatte huset, brekkjernet og lommelykta. Klassiske grøssereffekter! Jeg blir også nysgjerrig på hva slags forhold som eksisterer mellom Jacob og Marlene. Jacob sine motiver for å ta med seg Marlene til huset kan virke noe delte - på den ene siden vil han kline med henne, men på den andre siden fremstår det ikke spesielt snilt å ta henne med til huset når han vet hva som tidligere har hendt med folk der. Kanskje er det bare et forsøk fra hans side på å tøffe seg overfor ei han er forelska i? Marlene virker litt mer avvisende, men sannsynligvis ikke helt uinteressert, siden hun jo har valgt å bli med ham (og er med på klininga en stund). Med andre ord er det mye å spinne videre på her, og det blir spennende å følge med videre!

Other in the tekst category